Oldal frissítése

NIVEA Urban Skin Detox 3in1 Micellar Water 400 ml

4,9 9 értékelés
3 890 Ft

NIVEA Urban Skin Detox 3in1 Micellar Water 400 ml

A Nivea Urban Skin Detox Micellar Water célja, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és sminket a bőrről. A micellák mágnesként vonzzák a szennyeződést, a zsírt és a sminket, és felesleges irritáló dörzsölés nélkül tisztán és frissentartjáka bőrt. A zöld teakivonatoknak köszönhetően bőröd használat után tökéletesen tiszta és matt lesz. A micellás víz nem tartalmaz parfümöt és nagyon kellemesen használható. Minden bőrtípusra ajánlott, és bőrgyógyászatilag valamint szemészetileg tesztelt. Kellemes társad és partnered lesz a bőrápolásban, amely ismét fellélegezhet. A még jobb eredmények érdekében használd más Nivea termékekkel együtt.

A Nivea Urban Skin Detox micellás víz legfontosabb jellemzői

  • Nivea Urban Skin Detox Micellar Water micellás víz
  • A bőrön található szennyeződések és a smink eltávolítására
  • Finom és mély tisztítás
  • Zöld tea kivonatait tartalmazza
  • A bőr tiszta és matt lesz
  • Nem tartalmaz parfümöt
  • Dermatológiailag és szemészeti szempontból tesztelt testápoló szer

Használata:
Nedvesíts be egy vattakorongot a micellás vízzel, és helyezd a csukott szemekre vagy arcodra, majd óvatosan tisztítsd meg a területet. Ne öblítsd le.

Összetétel

Aqua, Poloxamer 124, Alcohol denat., Fucus vesiculosus kivonat, Camellia sinensis levélkivonat, Glicerin, Sorbitol, Propylene glycol, Decil-glükozid, Sodium chloride, Dinátrium-kokoil-glutamát, Citric acid, Kapril / kaprina triglicerid, Polyquaternium-10, PEG-40 hydrogenated castor oil, Sodium sulfate, Trisodium EDTA, 1,2-hexándiol, Phenoxyethanol, Nátrium-benzoát


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  PLK489
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800299921
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15