Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NIVEA Smooth Sensation Body Milk 400 ml

4,9 43 értékelés
3 390 Ft

NIVEA Smooth Sensation Body Milk 400 ml

A Nivea Smooth Sensation testápoló tej egy olyan kozmetikai termék, amely a száraz bőrnek hosszantartó hidratációt biztosít. Könnyed összetétele tartalmaz jótékony shea vajat, Ginkgo Biloba kivonatot és E-vitamin. Ezek hosszantartó hidratálást és táplálást nyújtanak. Egyedi összetétele könnyen és azonnal beszívódik, és tökéletesen táplált, puha és csodálatosan illatos bőrt hagy maga után. 

A Nivea évek óta egyet jelent a minőséggel, a kifinomultsággal és a stílussal. Mint ahogy a világ vezető kozmetikai cégei, a Nivea is közvetlen kapcsolatban áll vásárlóival és egyedi, innovatív termékeket nyújt számukra. Ez a márka vásárlók millióinak a bizalmát tudhatja magáénak! 

A testápoló tökéletesen ápolja a bőrt és biztosítja számára a szükséges tápanyagokat és törődést. A gazdag összetevőkkel rendelkezi, gyorsan felszívódó krém tartalmaz shea vajat és Ginkgo Bilobát. Ezek az összetevők intenzívem ápolják a bőrt, puhává teszik és védik a kiszáradástól. A HYDRA IQ serkenti az új vízcsatornák kialakulását, így serkenti a víz keringését a bőrben. Ezzel szabályozza az optimális hidratációs szintet a bőr mélyebb rétegeiben is. Kényeztetsd magadat minőségi ápolással! 

 

Hatóanyagai:

  • A shea vaj védi a bőrt a kiszáradástól, és hosszú intenzív táplálást nyújt neki.
  • A Ginko biloba kivonat nyugtatja és kényezteti a bőrt.
  • HYDRA IQ összetevőja serkenti az új vízcsatornák kialakulását, így serkenti a víz áramlását a bőrben. Biztosítja az optimális hidratációt a mélyebb rétegekben is.
  • Az E-vitamin táplálja és védi a bőrt.


Bőrtípus:
Normál és száraz bőrre.
Alkalmazás:
Megtisztított arcbőrre vidd fel és gyengéden masszírozd be. 
Kiszerelés:
400 ml

 

Összetétel

Aqua, Glicerin, Cetearyl alcohol, C15-19 alkánok, Isopropyl palmitate, Paraffinum liquidum, Glicerin-sztearát SE, Butyrospermum parkii butter, Dimethicone, Glyceryl stearate, Nátrium-cetearil-szulfát, Sodium hydroxide, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Citronellol, Alfa-izometil-ionon, Parfum


Paraméterek

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő, Tápláló, Lágyító

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  KDR006
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005808704675
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15