Oldal frissítése

NIVEA Regenerating Night Creme 50 ml

4,5 8 értékelés
2 790 Ft

NIVEA Regenerating Night Creme 50 ml

A Nivea Visage arckrém egy olyan kozmetikum, amely egyedülálló regeneráló formulájával ápolja és védi bőrödet, akár minden éjszaka, amíg te pihensz. A krémnek csodálatos textúrája van, könnyű felvinni és hamar beszívódik. A krém fiatalítja, simítja, hidratálja a bőrödet, és erőteljes feszesítő hatással is bír. Normál és kombinált bőrűeknek is kifejezetten ajánlott a krém. Frissít, erősít és kíméletesen, de intenzíven ápolja a bőrödet. 

Ezt a Nivea Visage arckrémet is úgy alkották meg, hogy összetevői megfeleljenek a Nivea bőrgyógyászai által támasztott feltételeknek. Kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy ne okozzon allergiás tüneteket. Rendszeres használtával bőröd friss, hidratált, természetesen rugalmas és táplált lesz. A bőröd láthatóan megfiatalodik, a ráncaid mérete pedig csökkeni fog.

A krém gazdag formulájához E-vitamint és HYDRA IQ aktív hatóanyagot is adtak, így a krém intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt. A krém intenzív ápolást biztosít a bőrödnek, ellátja a szükséges tápanyagokkal és teljeskörű védelmet biztosít a bőrödnek. Ápold bőrödet igazi minőségi arcápolóval, hogy egészséges, gyönyörű és selymesen sima lehessen!
Aktív hatóanyagai:

  • Az E-vitamin védi és táplálja a bőrt.
  • A HYDRA IQ és a B5 provitamin kiegyensúlyozott hidratálást biztosít egész éjszakára.


Bőrtípus:
Normál és kombinált bőrre is alkalmas a készítmény. 
Alkalmazása:
Tisztítsd meg az arcod, nyakad, és a dekoltázsod, majd vidd fel a szükséges mennyiséget és óvatosan masszírozd be. Minden este használd a krémet.
Kiszerelés:
50 ml-es
Összetevők:
Víz, Glycerin, Butyrospermum parkii butter, Triisostearin, Cetearyl alcohol, Isopropyl palmitate, Glyceryl glucoside, Hydrogenated coco-glycerides, Methylpropanediol, C12-15 alkyl benzoate, Synthetic beeswax, Glyceryl stearate citrate, Panthenol, Tocopheryl acetate, Nelumbium speciosum flower extract, Propylene glycol, Sodium carbomer, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Trisodium EDTA, Benzoic acid, Butylphenyl methylpropional, Linalool, Limonene, Geraniol, Benzyl alcohol, Citronellol, Alpha-isomethyl ionone, BHT, Parfum

 

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Világosító

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Kevert

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Éjszakai

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Vitaminos
Kód:  KDR033
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800227184
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15