Oldal frissítése

NIVEA Anti-Wrinkle Day Care 50 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 1 720 Ft/db

NIVEA Anti-Wrinkle Day Care 50 ml

 

A NIVEA Day care arckrém egy olyan kozmetikai készítmény, amely egyedülállóan táplálja, hidratálja és védi a bőrt a nap folyamán. A krém a lágy állagának köszönhetően könnyen felvihető, és gyorsan felszívódik. A készítmény táplálja a bőrt, kisimítja a ráncokat, hidratál és intenzív feszesítő hatása van. Minden bőrtípusra alkalmazható, a bőrt üdévé, erővel telivé, puhává és tökéletesen ápolttá varázsolja. Védi a bőrt az új ráncok kialakulásától, amelyeket az UV-sugárzás okoz.

A Nivea márkanév már hosszú évek óta egyet jelent a minőséggel. a kifinomultsággal és a stílussal. Mint az egyik vezető kozmetikai világcég, a Nivea állandó kapcsolatban áll a vásárlóival, és mindig új, egyedülálló készítményeket kínál számukra. Ez a márka a vásárlók bizalmának örvend szerte a világon! 

A krém gazdag összetétele E-vitamint és szőlőmagolajat tartalmaz, amelyek intenzíven hidratálják és táplálják a bőrt. A készítmény intenzív ápolást és tökéletes védelmet nyújt a bőrnek, valamint táplálja is azt. Halványítja a látható ráncokat és vonalakat, regenerálja a bőrt. Engedje, hogy ez a nappali krém kényeztesse a bőrét, hogy egészséges, szép és kisimult legyen!
Hatóanyagok:

  • Az E-vitamin védi és táplálja a bőrt.
  • A szőlőmagolaj hidratálja és erősíti a bőrt
  • A fényszűrő védi a bőrt a napsugárzástól


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Használat:
Vigye fel a tökéletesen megtisztított arcra, nyarak és dekoltázsra minden reggel.


Mennyiség:
50 ml
Összetetétel:
Víz, Glycerin, Isopropyl palmitate, Butyrospermum parkii butter, Ethylhexyl salicylate, Methylpropanediol, Glyceryl stearate citrate, Triisostearin, Cetearyl alcohol, Octocrylene, Glyceryl stearate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Vitis vinifera seed oil, Tocopheryl acetate, Synthetic beeswax, Sodium carbomer, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Citronellol, Benzyl alcohol, BHT, Parfum

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Ránctalanító

Korosztály

Korosztály 35+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Krém
Kód:  KDR037
Termékszám:  9005800293233
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10