Oldal frissítése

NIVEA Q10 Power Eye Cream 15 ml

4,5 22 értékelés
3 890 Ft

NIVEA Q10 Power Eye Cream 15 ml

A  Nivea Q10 ránctalanító szemkrém láthatóan csökkenti a ráncokat, és minimálisra csökkenti a sötét karikákat a szemek alatt.Ez a hatékony krém Q10-et és keratint tartalmaz. Ezek rendkívül aktív hatóanyagok, amelyek a természetesen is megtalálhatóak minden bőrben. A növekvő életkorral ezen anyagok termelődése csökken, amely energia veszteséggel jár, és csökkenti a bőr természetes regeneráló képességét.


Ez az egyedülálló krém kellemes állaggal rendelkezik, amelyet könnyedén el lehet oszlatni, és gyorsan felszívódik. A krém összetétele nem tartalmaz parfümöt, így alkalmas az érzékeny bőrre is, vagy a kontaktlencsét viselők számára. A két fő összetevő aktív hatóanyag - Q10 koenzim és kreatin. Ezek az anyagok természetesen is megtalálhatóak a bőrben, de a bőr öregedésével termelésük csökken. Elengedhetetlen, hogy ezeket az anyagokat kombináljuk, hogy hatékonyan küzdjenek belülről  a ráncok ellen.
 A krém rendszeres használata a szem körüli bőrt újra kisimulttá, feszesé és fiatalossá teszi. Jelentősen csökkenti a ráncokat, és minimalizálja a kellemetlen megjelenésű sötét karikákat a szemek alatt. A szemkörnyéki bőr ápolása kiemelkedően fontos a természetes öregedés előrehaladtával, hiszen az arc egyik legfontosabb része. Az arc mimikája apró ráncokat teremt, amelyek az évek előrehaladtával elmélyülnek és hangsúlyosabbak lesznek. Ápold arcodat egy tradicionális márka minőségi krémével és kerüld el a mély ráncokat!


Hatóanyagai:

  • A Q10 koenzim és a kreatin csökkenti a ráncokat és minimalizálja a sötét karikákat a szemek alatt.


Bőrtípus:
30 év feletti nők érzékeny bőrére.
 

Ajánlott kor:
30 év felett
Alkalmazás:
Vidd fel a szemkörnyékre és gyengéden ütögesd be. Szükség szerint naponta egyszer vagy kétszer használd száraz és tiszta bőrödre.


Tipp:
Használd más Nivea kozmetikumokkal együtt, ugyanabból a termékcsaládból, így hamarabb vehet észre a termék hatását, valamint hatása még láthatóbb lesz.
Kiszerelés:
15 ml

Összetétel

Aqua, Glicerin, Butyrospermum Parkii Butter, Methylpropanediol, Ascorbic Acid, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, C12-15 Alkyl Benzoate, Tápióka keményítő, Glyceryl Stearate, Panthenol, Ubiquinone, Kreatin, 1-metilhidantoin-2-imid, Sodium Stearoyl Glutamate, Caprylic/Capric Triglyceride Dimethicone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Nátrium-hidroxid, Potassium Phosphate, Dietilhexil-sziringilidénemalonát, Sodium Chloride, Fenoxietanol

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Ránctalanító, Regeneráló, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen, Simító

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Korosztály

Korosztály 30+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Összetétel

Összetétel jellemző Bioaktív enzimekkel, Vitaminos

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Regeneráló, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Használat

Használat Nőknek

Tömeg

Súly 15 g
Aqua, Glicerin, Butyrospermum Parkii Butter, Methylpropanediol, Ascorbic Acid, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, C12-15 Alkyl Benzoate, Tápióka keményítő, Glyceryl Stearate, Panthenol, Ubiquinone, Kreatin, 1-metilhidantoin-2-imid, Sodium Stearoyl Glutamate, Caprylic/Capric Triglyceride Dimethicone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Nátrium-hidroxid, Potassium Phosphate, Dietilhexil-sziringilidénemalonát, Sodium Chloride, Fenoxietanol'>
Kód:  KSPL1033
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005808179824
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20