Oldal frissítése

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Firming SPF30 nappali krém 50 ml

4,5 2 értékelés
4 490 Ft

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Firming SPF30 nappali krém 50 ml


A NIVEA Q10 Power ránctalanító és feszesítő nappali krém visszaadja a bőr természetes szépségét.A Q10 koenzimnek köszönhetően a bőr már 14 nap után simább és feszesebb lesz. Ezenkívül az SPF 15 és UVA/UVB védelemnek köszönhetően óvja a bőrödet a napsugaraktól és megelőzi a ráncok kialakulását. A NIVEA Q10 nappali krém 24 órán át intenzíven hidratálja a bőrt.

A NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Firming SPF30 Day Cream 50 ml nappali krém legfontosabb jellemzői

  • A NIVEA Q10 Power nappali krémet a ráncok elleni küzdelemre fejlesztették
  • Q10 koenzimet tartalmaz, amely kisimítja a bőrt
  • Látható eredmények már 14 nap elteltével
  • A NIVEA Q10 Power arckrém SPF 30 és UVA/UVB fényvédelemmel rendelkezik
  • 24 órán keresztül hidratálja a bőrt

A NIVEA folyamatos kapcsolatban áll vásárlóival

A NIVEA márka régóta a minőség, a puhaság és a stílus szinonimája. A világ egyik vezető kozmetikai vállalataként a NIVEA állandó kapcsolatban áll ügyfeleivel, és egyedi, innovatív termékeket kínál a számukra. Ezért bíznak a NIVEA-ban a vásárlók világszerte.

A NIVEA Q10 Power nappali krém használata

A NIVEA Q10 Power nappali krém felvitele rendkívül egyszerű. De először fontos, hogy alaposan megtisztítsd a bőrödet, hogy megszabadulj a felesleges szennyeződésektől, faggyútól és elhalt hámsejtektől. Ezután körkörös mozdulatokkal masszírozd a krémet a bőrbe, ne feledkezz meg a nyakról és a dekoltázsról sem, de kerüld a szem környékét!


A NIVEA Q10 Power nappali krém összetétele:

Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Salicylate, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate SE, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Synthetic Beeswax, Ubiquinone, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Carbomer, Dimethicone, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Limonene, Parfum

Összetétel

Aqua, Glicerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Salicylate, Methylpropanediol, Glicerin-sztearát SE, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Szintetikus méhviasz, Ubiquinone, Kreatin, 1-metilhidantoin-2-imid, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Carbomer, Dimethicone, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Nátrium-hidroxid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Limonene, Parfum

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Ránctalanító, Pigmentfolt csökkentő, Fényvédős

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  KSPL2651
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800302997
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10