Oldal frissítése

NIVEA MicellAIR Expert Waterproof Micellar Water 400 ml

4,9 9 értékelés
3 290 Ft

NIVEA MicellAIR Expert Waterproof Micellar Water 400 ml

A NIVEA MicellAir Expert kétfázisú micellás víz eltávolítja a makacs szennyeződéseket, a tartós és a vízálló sminket a bőrről. Emellett a micellás víz száraz olajat tartalmaz, tehát használata után a bőr tökéletesen tiszta lesz, zsíros réteg nélkül. A NIVEA MicellAir Expert parfümmentes, könnyű a használata. A micellás víz minden bőrtípus számára alkalmas, bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelték.


A NIVEA MicellAir Expert micellás víz legfőbb jellemzői

  • NIVEA Micell Air Expert kétfázisú micellás víz
  • A szennyeződések és a tartós vagy vízálló smink eltávolításához
  • A MicellAir szabadalmaztatott komplexszel
  • Fekete tea kivonatot és száraz olajat tartalmaz
  • Nem hagy zsíros réteget
  • Parfüm nélkül
  • Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt

Fekete tea kivonattal

A szabadalmaztatott MicellAir komplexnek hála szükségtelen és kellemetlen irritálás nélkül enyhíti a bőrt, a fekete tea kivonat pedig tiszta és üde bőrt eredményez.

Száraz olaj a tökéletesen tiszta bőrért

A NIVEA MicellAIR micellás víz könnyedén bánik el a szennyeződésekkel, száraz olajat is tartalmaz. Használata után a bőr tökéletesen tiszta lesz, zsíros réteg nélkül.

A NIVEA MicellAIR nem hagy zsíros réteget

Használat közben nem szükséges a bőrhöz nyomnod a vattapamacsot. A NIVEA MicellAIR micellás víz használata után a bőr csodálatosan puha és rugalmas lesz, zsíros réteg nélkül.

Használata:
Használat előtt rázd fel. Vidd fel egy vattakorongra, majd a csukott szemre vagy az arcodra, ezután töröld le. Nem szükséges leöblíteni.



Összetevők:
Aqua, Isododecane, Glycerin, C15-19 alkane, Camellia sinensis leaf extract, Vaccinium myrtillus fruit extract, Isopropyl palmitate, Caprylyl/capryl glucoside, Coco-caprylate/caprate, Sodium chloride, Trisodium EDTA, Sodium hydroxide, Benzethonium chloride, Phenoxyethanol, CI 60725, CI 61565



Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  PLK488
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800297606
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15