Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NIVEA MicellAIR Expert Eye Make-up Remover 125 ml

4,8 36 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA MicellAIR Expert Eye Make-up Remover 125 ml

Szempillaspirál, szemceruza és szemhéjfesték. Sminked tökéletesen mutat a nap bármely szakában. Este azonban óvatosan el kell távolítanod, hogy szemed ne szenvedjen szükségtelenül az irritációtól, és ne pirosodjon be. A Nivea NIVEA MicellAIR Expert 125 ml-es térfogatú sminkeltávolítója gyors és egyszerű tisztítást tesz lehetővé még a vízálló smink esetében is. Felejtsd el a felesleges dörzsölést és a töredezett szempillákat. A száraz olajokat és a fekete tea kivonatot tartalmazó micellás víz megkönnyíti az esti tisztálkodást. Nem hagy zsíros réteget a szem körül, és parfümmentes kialakításának köszönhetően nincs irritáció sem. Hagyd, hogy a szemed megpihenjen és távolítsd el róla hatékonyan a sminket a NIVEA MicellAIR Expert sminklemosó segítségével.

A NIVEA MicellAIR Expert szemfestéklemosó 125 ml legfontosabb jellemzői

  • Eltávolítja a vízálló és hosszantartó sminkeket is
  • Könnyen eltávolítható smink irritáció nélkül
  • A Nivea sminkeltávolító száraz olajokat és fekete tea kivonatot tartalmaz
  • Nem hagy zsíros réteget
  • Parfümmentes

A NIVEA MicellAIR Expert sminkeltávolító használata:
Használj kozmetikai vattapamacsot vagy korongot, amelyek segítségével felviheted a sminktisztítót szemeidre és környékükre, majd óvatosan távolítsd el a sminket és a szennyeződéseket.

Összetétel:
Aqua, Isododecane, Glycerin, C15-19 Alkane, Camellia Sinensis Leaf Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Isopropyl Palmitate, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Benzethonium Chloride, Phenoxyethanol, CI 60725, CI 61565



Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Típus

Terméktípus Kétfázisú (olajos) arctisztító
Kód:  PLK422
Termékszám:  42355076
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05