Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

NIVEA MEN Strong Power sampon 400 ml

4,9 53 értékelés
1 990 Ft

NIVEA MEN Strong Power sampon 400 ml

Az egyedülálló sampon tengeri ásványokkal erősíti a haj egész szerkezetét és hosszantartó tartást biztosít. Összetevői nem nehezítik el a fejbőrt és magát a hajat, így alkalmas a mindennapos használatra, ennek ellenére nem okoz csalódást  kivételes helyzetekben sem.  Kellemes illata férfiasságot kölcsönöz és megélesíti minden hölgy érzékét.
Összetevők:

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Polyquaternium-10, Oryzanol, Maris sal, Glycerin, PEG-40 hydrogenated castor oil, Citric acid, Sodium benzoate, Linalool, Parfum

 

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Regeneráló hatás, Erősítő

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS067
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800328058
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10