Oldal frissítése

NIVEA MEN Silver Protect Shower Gel 500 ml

4,8 169 értékelés
2 290 Ft

NIVEA MEN Silver Protect Shower Gel 500 ml

A NIVEA bemutatja a NIVEA Men Silver Protect tusfürdőjét, aktív antibakteriális formulával és ezüst ionokkal. Ezt a tusfürdőt kifejezetten férfiak számára fejlesztették ki, amely tusoláshoz, arc- és hajmosáshoz is alkalmazható. Innovatív antibakteriális formulájának és az ezüst ionoknak köszönhetően gátolhatja a bőrfelszínen megtalálható, izzadást okozó baktériumok elszaporodását, ezáltal késleltetheti a kellemetlen testszag kialakulását. A tusfürdő friss, vonzó illata energiával tölt fel, és segít abban, hogy jobb lábbal indítsd a napot.

Legfontosabb jellemzői

  • Tusfürdő férfiaknak
  • Tusoláshoz, arc- és a hajmosáshoz
  • Aktív antibakteriális formula ezüst ionokkal
  • Bőrbarát pH-értékű
  • Hosszan tartó frissességet biztosít
  • Bőrkímélő hatása bőrgyógyászatilag tesztelt

Használata: használj kis mennyiséget az testeden, az arcodon és a hajadon. Finoman masszírozva habosítsd fel, majd vízzel alaposan öblítsd le.

 

Összetétel

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Decil-glükozid, Parfum, Ezüst-citrát, Glicerin, Citric acid, Glycol distearate, Laureth-4, Sodium sulfate, Nátrium benzoát, Linalool, Limonene, Cl 61570, CI 16035, CI 10316


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Termék típusa

Termék típusa Tusfürdő

Típus

Típus Férfi

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Specifikáció Dermo

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes
Kód:  SG259
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005808627035
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20