Oldal frissítése

NIVEA Men Silver Protect 150 ml

4,7 131 értékelés
1 890 Ft

NIVEA Men Silver Protect 150 ml

A NIVEA MEN Silver Protect Deo Spray egy kozmetikai termék, amely megbízhatóan véd az izzadság szagától, akár 48 órán keresztül. Ez az egyedülálló dezodor szokatlanul hosszan tartó védelmet ad az izzadtság ellen. A termék antibakteriális ezüstionokat tartalmaz, alkohol és színezékanyag-mentes. Az izgató és férfias illat citrus fűszerekkel frissítő érzést és energiát ad Önnek végtelen hosszú ideig!

A Nivea évek óta egyet jelent a minőséggel, a kifinomultsággal és a stílussal. Mint az egyik vezető kozmetikai cég a világon, a Nivea állandó kapcsolatot tart az ügyfeleivel, és egyedülálló és innovatív termékeket nyújt számukra. Ez a cég a világ minden tájáról származó ügyfelek bizalmát élvezi!

Minden modern ember törődik a mindennapi higiéniai szükségleteivel, amelybe többek között beletartozik a dezodor használata is. Elmúltak már azok az idők, amikor az emberek izzadságszagúak voltak! Most már megvan a képességük, hogy illatosak maradjanak egész nap, még azok a férfiak is, akik túlzottan izzadnak. Ez a dezodor a segítője lesz a fokozott fizikai vagy mentális stresszel rendelkezőknek, amikor csak szükségük van rá. Egy egyszerű és gyors módja annak, hogy megvédje Önt a verejték szagától, hogy tisztának és felfrissültnek érezze magát egész nap. Kényeztesse magát a tisztaság kellemes érzetével, 48 egész órán át!
Aktív hatóanyagai:
Az ezüstionok antibakteriális védelmet nyújtanak az izzadtság szaga ellen.
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazása:
Alkalmazza a megtisztított bőrre bármikor, amikor szüksége van rá.
Űrtartalom:
150 ml-es

Összetétel

Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum chlorohydrate, Isopropyl palmitate, Ezüst-citrát, Persea gratissima olaj, Octyldodecanol, Disteardimonium hectorite, Dimethicone, Propylene carbonate, Dimethiconol, Aqua, Citric acid, Limonene, Benzyl alcohol, Kumarin, Parfum


Paraméterek

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Tulajdonságok

Hatás Védő
Specifikáció Alkoholmentes
További tulajdonságok Nem hagy foltot, Hosszantartó hatású

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Frissítő

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KDR069
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005808733880
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10