Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NIVEA Men Silver Protect After Shave Lotion 100 ml

4,9 71 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Men Silver Protect After Shave Lotion 100 ml

A Nivea Silver Protect After Shave Lotion-t kifejezetten férfiak számára fejlesztették ki a borotválkozás utáni irritált arcbőr nyugtatása és hidratálása érdekében. A bőr minden egyes borotválkozás után rendkívül érzékennyé, gyakran irritálttá és szárazzá válik, ezért különösen fontos számára a megfelelő védelem és regeneráció. Az ezüst ionok antibakteriális védelmet nyújtanak a szennyeződések és a baktériumok ellen.

A Nivea hosszú évek óta egyet jelent a minőséggel, a stílussal és a hatékonysággal. A világ egyik vezető kozmetikai termékeket gyártó cégeként a Nivea közvetlen kapcsolatban áll a fogyasztóival, annak érdekében, hogy egyedülálló és innovatív termékeket fejleszthessen ki a számukra. A Nivea márka a világon minden fogyasztó bizalmát élvezi!

Az egyedülálló Nivea Silver Protect borotválkozás utáni arcszesz hatékony formuláját a legújabb technológiának köszönhetően ezüst ionokat, kamilla-kivonatot és B5 provitamint tartalmaz. Ezek a hatóanyagok elősegítik a bőr borotválkozás utáni regenerációját, serkentik a bőrt, nyugtatják az irritációt és tökéletes ápolást biztosítanak az arcbőr számára. Kényeztesd a bőröd ezzel a kellemes illatú, gyengéd arcszesszel a tökéletes védelem érdekében!
Aktív hatóanyagai:

  • Az ezüst ionok antibakteriális védelmet nyújtanak a bőr számára.
  • A kamilla-kivonat nyugtatja és ápolja a bőrt.
  • A B5 provitamin táplálja a bőrt, és elősegíti annak regenerációját a borotválkozás után.


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
 
Használata:
Alkalmazd egyenletesen az arcbőrödön és a nyakadon, a szemkörnyéki területek kihagyásával.
 
Űrtartalom:
100 ml
Összetevők:
Voda, Alcohol denat., Parfum, Silver citrate, Chamomilla recutita flower extract, Panthenol, Caprylic/capric triglyceride, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-8, Trisodium EDTA, Citric acid, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Coumarin, Citronellol

 

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Típus

Típus Arcvíz borotválkozás után
Kód:  KSMU0111
Termékszám:  4005808539604
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10