Oldal frissítése

NIVEA Men Silver Protect After Shave Balm 100 ml

4,8 158 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 2 390 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 2 260 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 2 120 Ft/db

NIVEA Men Silver Protect After Shave Balm 100 ml

A Nivea Silver Protect After Shave balzsamját kifejezetten férfiak számára fejlesztették ki a borotválkozás utáni irritált arcbőr nyugtatása és hidratálása érdekében. Továbbfejlesztett, olajmentes és gyorsan beszívódó formulája olyan speciális hidratáló összetevőket tartalmaz, mint például az ezüst ionok, a kamilla-kivonat, vagy a B5 provitamin, amelyek táplálják és védik a bőrt. Ha borotválkozás után a bőröd száraz, feszül vagy irritált, akkor ez a balzsam tökéletes a számodra, mivel antibakteriális védelmet nyújt, táplálja, puhítja, mélyen hidratálja és gyengéden ápolja a bőrt.
A Nivea Silver Protect After Shave balzsam könnyen és gyorsan beszívódik, és azonnal nyugtatja az irritált arcbőrt. Bizonyára számodra is jó hír, hogy ez a balzsam nem hagy zsíros érzetet és nem ragacsos, viszont hatékonyan ápolja a bőrt. Alkalmazd egyenletesen az arcbőrödön és a nyakadon, a szemkörnyéki területek kihagyásával, a tökéletes hidratálás és az intenzív táplálás érdekében.
A balzsam használata minden borotválkozás után ajánlott, amelynek eredményeképp bőröd puha, tökéletesen friss és mélyen regenerálttá válik. A férfiak előszeretettel használják ezt a terméket, mivel alkalmazása rendkívül egyszerű, és láthatóan felfrissíti az arcbőrt, miközben csábító, kellemes illatával a nőkre is nagy hatással van. Miért ne próbálnád ki a Nivea Silver Protect balzsamját, amely fokozza a borotválkozás élményét, miközben ápolttá és egészségessé teszi az arcbőrt!
A Nivea hosszú évek óta egyet jelent a minőséggel, a stílussal és a hatékonysággal. A világ egyik vezető kozmetikai termékeket gyártó cégeként a Nivea közvetlen kapcsolatban áll a fogyasztóival, annak érdekében, hogy egyedülálló és innovatív termékeket fejleszthessen ki a számukra. A Nivea márka a világon minden fogyasztó bizalmát élvezi!

Aktív hatóanyagai:

  • A B5 provitamin táplálja és védi a bőrt.
  • A hidratáló összetevők megfelelő nedvességgel látják el a bőrt.
  • A kamilla-kivonat nyugtatja és ápolja a bőrt.
  • Az ezüst ionok antibakteriális védelmet biztosítanak a bőrnek.


Bőrtípus:
Minden típusú bőrre, férfiaknak.
Használata:
Alkalmazd egyenletesen a borotvált arcbőrön és a nyakon, a szemkörnyéki területek kihagyásával.
Űrtartalom:
100 ml
Összetevők:
Voda, Alcohol denat., Glycerin, Ethylhexyl cocoate, Parfum, Panthenol, Silver citrate, Chamomilla recutita flower extract, Chondrus crispus extract, Triceteareth-4 phosphate, Dimethicone, Caprylic/capric triglyceride, Sodium carbomer, Trisodium EDTA, Citric acid, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Coumarin, Citronellol

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után
Kód:  KSMU0109
Termékszám:  4005808571895
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10