Oldal frissítése

NIVEA MEN Silver Protect 50 ml

4,8 105 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 930 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 850 Ft/db

NIVEA MEN Silver Protect 50 ml

A NIVEA MEN Silver Protect golyós dezodor egy kozmetikai termék férfiak számára, amely 48 órán keresztül gátolja a kellemetlen testszag kialakulását. Ez az egyedülálló dezodor szokatlanul hosszan tartó védelmet biztosít Önnek izzadás ellen. A termék antibakteriális ezüst ionokat tartalmaz, nem tartalmaz alkoholt és színezékeket sem. Az élénkítő és férfias illat friss érzést és energiát biztosít Önnek végtelen hosszú időn át!

A Nivea márkanév évek óta egyet jelent a minőséggel, a gyengédséggel és a stílussal. A világ egyik vezető kozmetikai cégeként a Nivea állandó kapcsolatban van az ügyfeleivel, akik számára egyedülálló és innovatív termékeket kínál. Ez a márka a világon mindenütt nagy bizalomnak örvend.

Minden modern férfi figyel a mindennapi higiéniára, amihez egyebek mellett a dezodor használata is hozzá tartozik. Azok az idők, amikor a férfiakat kellemetlen izzadtságszag lengte körül, már a múlté!  Ma már a fokozottan izzadó férfiak is egész nap jó illatúak lehetnek. Ez dezodor segít a fokozott testi vagy lelki igénybevételnél, amikor csak szüksége van rá. Egyszerű és gyors módon megvédi Önt a kellemetlen testszag ellen, tisztának és frissnek fogja érezni magát egész nap. Kényeztesse magát a 48 órán keresztül tartó tisztaság kellemes érzésével!


Hatóanyagai:
Az ezüst ionok antibakteriális védelmet biztosítanak izzadtságszag ellen.
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
Vigye fel tiszta bőrre, amikor szükséges
Térfogat:
50 ml
Összetétel:
Víz, Alcohol denat., Aluminum Chlorohydrate, PEG-8, PEG-40 hydrogenated castor oil, Parfum, Silver citrate, Hydroxyethylcellulose, Citric acid, Octyldodecanol, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Coumarin, Eugenol, Benzyl alcohol

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Golyós

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló
Kód:  KDR072
Termékszám:  42242314
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20