Oldal frissítése

NIVEA Men Sensitive Recovery Shaving Foam 200 ml

4,8 49 értékelés
1 890 Ft

NIVEA Men Sensitive Recovery Shaving Foam 200 ml

A Nivea Sensitive Recovery borotvahab egy kozmetikai termék, amelyet a férfiak könnyebb és gyengédebb borotválására terveztek. A legtöbb férfi a borotválkozást egy nem túl kellemes műveletnek tartja, amellyel minden nap meg kell birkózni. Minőségi kozmetikumokkal a borotválkozás kellemes lesz! A borotvahabot a borotválkozás előtt kell felvinni a bőrre, tökéletesen finomítja a borotva húzásait, és megakadályozza a bőr szabálytalanságai által okozott kisebb sérüléseket. A finom hab borotválkozás közben tökéletesen gyengéda bőrhöz, és nagyon kevés parfümöt tartalmaz. A borotvahab természetes nyugtató kivonatokat tartalmaz, és összetétele teljesen alkoholmentes. A bőrre felvitt finom hab nem éget és nem okoz bőrpírt. Kényeztesd magadat minőségi kozmetikumokkal, amelyek tökéletesen megvédik a bőrödet!



A Nivea Sensitive Recovery borotvahab fő jellemzői

  • Sima borotválkozást biztosít égő érzés nélkül
  • Finomítja a borotva húzásait, és ezáltal megelőzi a kisebb sérüléseket
  • A Sensitive Recovery borotvahab érzékeny bőrre is alkalmas
  • A Nivea Men borotvahab gyulladásgátló hatással rendelkezik

Bőrtípus:
Érzékeny bőrre

Hatóanyagok:

  • Kamilla - táplálja és megnyugtatja a bőrt.
  • E-vitamin - védi és táplálja a bőrt.




Összetétel

Aqua, Isobutane, Laureth-23, Triethanolamine, Palmitinsav, Stearic acid, Glicerin, Cannabis sativa magolaj, Helianthus annuus seed oil, Tocopheryl acetate, Propylene glycol, Sorbitol, Kókusz-kaprilát/kaparát, Hidroxipropil-metilcellulóz, PEG-7M, Mirisztinsav, Arachidsav, Olajsav, Kálium-hidroxid, Butane, Propane, Silica, BHT, Pirokton-olamin, Parfum


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Hab

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny
Kód:  HOL344
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800294759
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05