Oldal frissítése

NIVEA Men Sensitive Gel 30 ml

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 480 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 390 Ft/db

NIVEA Men Sensitive Gel 30 ml

A kamilla és az E-vitamin kivonatokkal ellátott NIVEA Men Sensitive borotválkozó gél mini kozmetikai termék, amelyet a férfiak könnyebb és kíméletesebb borotválkozására terveztek. A legtöbb férfi a borotválkozást nem túl kellemes feladatnak tekinti, amelyet minden nap el kell végezni. Minőségi kozmetikumokkal a borotválkozás kellemes dolog lesz! A férfiak bőre minden borotválkozástól szenved, irritált és nagyon érzékeny. A borotválkozási gél a borotválkozás előtt a bőrre felvitt termék, amelytökéletesen lágyítja a borotva mozdulatait és megakadályozza az egyenetlen bőr okozta kisebb sérüléseket. A gyengéd gél borotválkozás közben tökéletesen gyengéd a bőrhöz, és nagyon gyengéd parfümöt tartalmaz. Ez a kialakítás ideális a száraz és érzékeny bőr számára.

A NIVEA Men Sensitive borotválkozó gél főbb jellemzői

  • NIVEA Men Sensitive borotválkozó gél férfiaknak
  • A kamilla kezeli és nyugtatja a bőrt
  • Az E-vitamin védi és táplálja a bőrt
  • A Hamamelis kivonat csillapítja az égés és a viszketés érzését
  • Segít a sebek gyógyításában és gyulladáscsökkentő hatású
  • Az Active Comfort rendszer lehetővé teszi a pontos, sima és kényelmes borotválkozást
  • Száraz és érzékeny bőrre

Kamilla és E-vitamin kivonatok

A borotválkozó gél kétszer annyi nyugtató természetes kivonatot tartalmaz, összetétele teljesen alkoholmentes. A bőrre felvitt gyengéd gél nem éget és nem okoz bőrpírt. A kamillával és E-vitaminnal bizonyított összetétel mellett hamamelis kivonatot adtak hozzá. Hamamelis - a boszorkány mogyoró csillapítja az égés és viszketés érzését, segít a sebek bezárásában és gyógyításában, valamint gyulladáscsökkentő hatású.Kényeztesd magad minőségi kozmetikumokkal, amelyek tökéletesen megvédik bőröd!

Használat és összetétel

Használat:
Borotválkozás előtt vidd fel a bőrre, és enyhe mozdulatokkal borotválkozz meg. Alaposan öblítsd le a gél maradékát.

Összetevők:
Voda, TEA-palmitate, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl palmitate, Chamomilla recutita flower extract, Hamamelis virginiana bark/leaf extract, Maltodextrin, Tocopheryl acetate, Caprylic/capric triglyceride, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl methylcellulose, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 glyceryl isostearate, Polyisobutane, Isobutane, Piroctone olamine, BHT, Linalool, Parfum


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Terméktípus

Terméktípus Gél

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny
Kód:  HOL163
Termékszám:  42243120
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10