Oldal frissítése

NIVEA Men Sensitive Creme 75 ml

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Men Sensitive Creme 75 ml

NIVEA MEN Pleťový krém Sensitive
 

Arckrém érzékeny bőrre, kifejezetten férfiak részére kifejlesztve. Hatékonyan megnyugtatja és hidratálja a férfiak bőrét, erőt és hidratáltságot juttatva egészen a mély rétegekig. Különösen az érzékeny bőrre fejlesztették, amely hajlamos az irritációra. Gazdag hatóanyag-összetétele kamilla és édesgyökér kivonatot tartalmaz, valamint UVA és UVB szűrő tulajdonsággal rendelkezik, amely megbízhatóan védi a bőrt a napsugárzás káros hatásaitól. Ez a finom krém gyengéd a bőrhöz, mentesíti a stressztől és az irritációtól. Használd az arckrémet minden nap az egészséges és gyönyörű bőrért!

Férfiaknak, a gyönyörű bőrért

A Nivea évek óta egyet jelent a minőséggel, a kifinomultsággal és a stílussal. A világ egyik vezető kozmetikai cégeként a Nivea állandó kapcsolatot ápol az ügyfeleivel, egyedülálló és innovatív termékeket fejlesztve számukra. Ez a márka az egész világ körül élvezi ügyfelei bizalmát!

A bőrnyugtató arckrém megadja az érzékeny bőrnek szükséges hidratálást és táplálást.Természetes összetevőinek köszönhetően hatékonyan nyugtatja a férfiak bőrét, friss és kipihent megjelenést kölcsönözve számára. Nem tartalmaz illatanyagot, alkoholt és színezékeket. Gyorsan felszívódik, nem ragad és nem hagy zsíros érzést a bőrön. Tedd a bőrödet rugalmassá, puhává és frissé!

Legfontosabb jellemzők

  • Nyugtatja és hidratálja a bőrt
  • Feszességet és rugalmasságot ad a bőrnek
  • Megvédi a bőrt a káros napsugaraktól
  • Védi a bőrt a káros behatásoktól 
  • Ellátja a bőrt a szükséges tápanyagokkal
  • Friss és kipihent megjelenést kölcsönöz
  • Nem ragad, és nem hagy zsíros réteget a bőrön

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Terméktípus

Terméktípus Arckrém, gél, folyadék

Típus

Termék típus Krém
Kód:  PLK194
Termékszám:  4005900626134
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10