Oldal frissítése

NIVEA Men Sensitive Cooling borotválkozás utáni balzsam 100 ml

4,7 172 értékelés
3 990 Ft

NIVEA Men Sensitive Cooling borotválkozás utáni balzsam 100 ml

A NIVEA MEN Sensitive Cooling borotválkozás utáni balzsam alkalmas férfiak számára érzékeny bőrrel. Használata közben hűsítő és nyugtató érzést ad, enyhíti az irritált bőrt borotválkozás után. Rendszeres használata javítja a bőr természetes védekezőképességét. A NIVEA MEN Sensitive Cooling tehát nem csak kezeli és megnyugtatja a bőrt, hanem a hosszú távú használata növeli a bőr védekezőképességét.

A balzsam friss férfias illatához hozzátették a kamilla gyengéd érintését. Extra gyengéd, nem zsíros, alkohol-mentes formulájának köszönhetően bőre borotválkozás után nyugodt és hűvös marad. A balzsam a nyugtató kamilla mellett hínárt is tartalmaz, amely tápláló hatású. A termék nem ragad, és gyorsan felszívódik a bőrbe. Élvezze a kiváló minőségű, kellemes aromájú bőrápolót borotválkozás után!
Hatóanyagai:

  • A kamilla nyugtatja az irritált bőrt borotválkozás után.
  • A hínár kivonat táplálja és erősíti a bőrt.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, különösen érzékeny bőrre.
Használat:
Alkalmazza a borotvált bőrre. Kerülje a szemkörnyéket.
Térfogat:
100 ml



 



Összetétel

Aqua, Glicerin, Isopropyl palmitate, Chamomilla recutita virágkivonat, Bisabolol, Tocopheryl acetate, Tocopherol, Fucus vesiculosus kivonat, Menthoxipropándiol, Glicin szójaolaj, Tápióka keményítő, Triceteareth-4-foszfát, Carbomer, Sodium hydroxide, Kapril / kaprina triglicerid, Phenoxyethanol, Pirokton-olamin, Linalool, Geraniol, Limonene, Parfum


Paraméterek

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny
Kód:  KDR072a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800244631
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20