Oldal frissítése

NIVEA Men Sensitive Cool Shaving Foam 200 ml

4,9 48 értékelés
1 890 Ft

NIVEA Men Sensitive Cool Shaving Foam 200 ml

A borotválkozás az egyik legagresszívabb hatás, amely a bőrt éri. Csökkentsd agresszivitását a minimumra a Sensitive borotvahabbal, amely nem tartalmaz alkoholt, hűsíti a bőrt, éppen ezért csökkenti a bőrirritációt. A kellemes citrusos illat megsokszorozza a frissesség érzését. Egyszerűen csak válaszd ki a Sensitive, érzékeny bőrhöz fejlesztett termékek közül a megfelelőt és használd a borotválkozást követően.

Összetétel

Aqua, Isobutane, Triethanolamine, Laureth-23, Palmitinsav, Stearic acid, Glicerin, Chamomilla recutita virágkivonat, Fucus vesiculosus kivonat, Maltodextrin, Kapril / kaprina triglicerid, Kókusz-kaprilát/kaparát, Hidroxipropil-metilcellulóz, PEG-7M, Mirisztinsav, Arachidsav, Olajsav, Kálium-hidroxid, Butane, Propane, Silica, BHT, Pirokton-olamin, Linalool, Parfum, CI 42053


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Hab

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny
Kód:  HOL087
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800249209
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10