Oldal frissítése

NIVEA Men Sensitive Cool After Shave Lotion 100 ml

4,9 71 értékelés
4 790 Ft

NIVEA Men Sensitive Cool After Shave Lotion 100 ml

A NIVEA MEN Sensitive Cooling After Shave Lotion kiválóan alkalmas érzékeny bőrű férfiaknak. Használat közben hűsítő érzést nyújt és enyhíti a borotválkozás okozta irritációt, s nyugtatja a bőrt. Rendszeres használata javítja a bőr természetes védekezőkészségét. A NIVEA MEN Sensitive Cooling After Shave Lotion Érzékeny Bőrre nem csak nyugtatja és ápolja a bőrt, hanem hosszú távú használat mellett növeli a bőr védekezőkészségét.

Friss, férfias illatát kiegészíti a kamilla gyengéd zamata. Extra gyengéd, nem zsíros, alkohol-mentes formula, melynek használata után a frissen borotvált bőr nyugodt és hűs marad. A nyugtató kamilla mellett tengeri alga kivonatot is tartalmaz, mely táplálja a bőrt. A termék nem ragadós hatású, és gyorsan felszívódik a bőrbe. Ápold bőrödet ezzel a finom illatú termékkel borotválkozás után!
Aktív hatóanyagai:

  • A kamilla kivonat nyugtatja az irritált bőrt borotválkozás után.
  • A tengeri alga kivonat táplálja és erősíti a bőrt.

 

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, különösen érzékeny bőrre.
Alkalmazás:
Alkalmazza a borotvált bőrön. Arcán használva hagyja ki a szemkörnyéki területet.
Mennyiség:
100 ml

Összetétel

Aqua, PEG-40 hydrogenated castor oil, Dipropilénglikol, Chamomilla recutita virágkivonat, Fucus vesiculosus kivonat, Glicerin, Panthenol, Tocopheryl acetate, Menthoxipropándiol, Kapril/kaprikus triglicerid, Maltodextrin, Benzophenone-4, Pantolakton, Citric acid, Phenoxyethanol, 1,2-hexándiol, Trisodium EDTA, Linalool, Geraniol, Limonene, Parfum


Paraméterek

Típus

Típus Arcvíz borotválkozás után

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny
Kód:  KDR072b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800234830
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15