Oldal frissítése

NIVEA MEN Sensitive balzsam 30 ml - mini

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA MEN Sensitive balzsam 30 ml - mini

A NIVEA MEN Sensitive After Shave egy mini kiszerelésű borotválkozás utáni balzsam, mely alkalmas érzékeny bőrű férfiak bőrápolására. Mérete miatt ideális utazáshoz. Használata megnyugtató enyhülést nyújt a borotválkozástól irritált felületnek. Rendszeres alkalmazása javítja a bőr természetes védekezőképességét, bármilyen bőrtípusról legyen is szó. A balzsam friss, férfias illatát a kamilla finom érintése teszi teljessé. Extra gyengéd, alkohol- és olajmentes formula, elősegíti a bőr öngyógyulását kisebb sérülések esetén. A termék a gyógyító kamilla mellett hamamelisz és E-vitamin tartalmú, melyek szintén bőrnyugtató hatással bírnak. Nem ragad, gyorsan felszívódik. Kényeztesse magát a magas minőségű, kellemes illatú borotválkozás utáni bőrápolóval!

Legfőbb jellemzők:

  • Borotválkozás utáni balzsam mini méretben, mely ideális utazáshoz
  • Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is
  • Megnyugtatja és megkönnyebbülést nyújt az irritált bőrnek
  • Kamilla, hamamelisz és E-vitamin tartalmú
  • Gyorsan beszívódik
  • Kellemes illatú
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt

Összetevők: Aqua, Glicerin, izopropil-palmitát, Chamomilla recutita virágkivonat, tokoferil-acetát, Hamamelis virginiana kéreg / levél kivonat, maltodextrin, tápióka keményítő, Triceteareth-4 foszfát, nátrium Carbomer, kapril / kaprin-triglicerid, fenoxietanol, pirokton olamin, Parfüm

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után
Kód:  HOL162
Termékszám:  42344605
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05