Oldal frissítése

NIVEA MEN Sensitive 2 x 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA MEN Sensitive 2 x 100 ml

A NIVEA Men Sensitive borotválkozás utáni balzsam érzékeny bőrű férfiak számára készült kozmetikai termék, amely azonnal megnyugtatja, frissíti és táplálja a bőrt. A bőr nagyon érzékeny minden borotválkozás után, gyakran irritált is, és néha enyhén sérült, ezért különösen fontos az érzékeny bőr számára ilyenkor a megfelelő védelem és regeneráció biztosítása. Ez a balzsam táplálja a bőrt, megnyugtatja és segíti a borotválkozás által okozott kis hegek bezáródását és gyógyulását.

A Nivea már évek óta a minőséget, a kifinomultságot és a stílust képviseli. Mint a világ egyik vezető kozmetikai vállalata, a Nivea állandó kapcsolatban áll ügyfeleivel, és egyedülálló és innovatív termékeket kínál. Ez a márka élvezi az ügyfelek bizalmát az egész világon!

Ez az egyedülálló borotválkozás utáni balzsam a legújabb technológiának megfelelően kifejlesztett hatékony formulát tartalmaz, amelyben Hamamelis kivonat található, ami csillapítj az égő érzést és gyulladásgátló hatással bír, továbbá kamilla és E-vitamin is van benne. Ezek az anyagok elősegítik a bőr borotválkozás utáni regenerálódását, stimulálják a bőrt, enyhítik az irritációt és tökéletes gondoskodást nyújtanak. A balzsam alkoholmentes, nem ragad és gyorsan beszívódik. Az alkalmazása során a bőrt megnyugtatják, táplálják, hidratálják és tökéletesen gondoskodnak róla. Kezeld a bőrödet egy finom illattal, gondoskodó ápolással és tökéletes védelemmel!
Hatóanyagok:

  • A kamilla táplálja és megnyugtatja a bőrt.
  • Az E-vitamin elősegíti a bőr táplálását és a bőr regenerálódását a borotválkozás után.
  • A Hamamelis (nagylevelű csodamogyoró) csillapítja az égő érzést és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.


Bőrtípus:
Érzékeny bőrre.

Használat:
Alkalmazd az arc és a nyak területére egyaránt, kerülve a szemkörnyéket.

Kiszerelés:
100 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után
Kód:  KSMU0108s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05