Oldal frissítése

NIVEA MEN Revitalizing Body Milk 250 ml

4,9 27 értékelés
2 690 Ft

NIVEA MEN Revitalizing Body Milk 250 ml

Energizálja bőrét és adjon neki vitalitást a hatékony Nivea Man Revitalizáló Testápolóval! Ezt az egyedülálló testápolót kifejezetten a férfi bőr igényeire fejlesztették. A Nivea Man Revitalizáló Testápoló összetétele hatékony, magas mennyiségben tartalmaz E-vitamint és Aloe Vera kivonatot, amely intenzív ápolást nyújt a bőr számára. Összetételének köszönhetően a testápoló könnyen felszívódik és nem hagy zsíros nyomot a bőrön. Használata után a bőr hidratált, regenrált, rugalmas és ápolt.

Főbb jellemzők

  • Hosszantartó hidratálás
  • Táplálja és regenerálja a bőrt
  • Energizál

Alkalmazás:
Alkalmazza a bőrön egyenletesen eloszlatva, és hagyja, hogy felszívódjon.

Összetevők:
Aqua, Glycerin, Caprylic / capric triglyceride, Myristyl myristate, Alcohol denat., Dimethicone, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate citrate, Octyldodecanol, Glyceryl glucoside, Tocopheryl acetate, Sodium carbomer, Ethylparaben, Methylparaben, Penoxyethanol, Parfum.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Típus

Típus Férfi

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló
Specifikáció Dermo

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  TM293
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800212685
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20