Oldal frissítése

NIVEA Men Protect&Care Shaving Foam 200 ml

4,8 49 értékelés
1 990 Ft

NIVEA Men Protect&Care Shaving Foam 200 ml

 

A bőrápolás nem csak a nők kiváltsága. Ahhoz, hogy a férfiak is látványos eredményeket érjenek el, kiváló minőségű kozmetikumokra van szükségük. A borotválkozás során a férfiak bőre gyakran irritációval reagál, égő érzés, bőrpír, hólyagok, vagy száraz foltok jelenhetnek meg. Azért, hogy ezeket a kellemetlen tüneteket elkerülhessék, a NIVEA kifejlesztette ezt a borotvahabot, amely a rendszeres borotválkozás közben kiváló hatással van a férfiak bőrére. A hab kifejezetten normál, vagy száraz bőrű férfiaknak ajánlott. Az alkalmazott hab sima, kényelmes borotválkozást biztosít. Aloe vera és vitamin tartalmának köszönhetően a borotvahab emellett hidratálja is a bőrt, így megakadályozza, hogy kiszáradjon és húzó-feszülő érzés alakuljon ki. Élvezd hát a kényelmes borotválkozást bőrirritáció nélkül. 

Összetétel

Aqua, Isobutane, Triethanolamine, Laureth-23, Palmitinsav, Stearic acid, Glicerin, Panthenol, Aloe barbadensis levéllé por, Propylene glycol, Pantolakton, Sorbitol, Kókusz-kaprilát/kaparát, Hidroxipropil-metilcellulóz, PEG-7M, Mirisztinsav, Arachidsav, Olajsav, Kálium-hidroxid, Butane, Propane, Silica, BHT, Pirokton-olamin, Citric acid, Limonene, Linalool, Parfum


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Hab

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  HOL088
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005808228980
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15