Oldal frissítése

NIVEA MEN Black & White Power 150 ml

4,7 131 értékelés
2 290 Ft

NIVEA MEN Black & White Power 150 ml

A NIVEA MEN Black & White Power dezodor olyan kozmetikai termék, amely hosszú ideig megbízhatóan véd az izzadás ellen. Az egyedülálló dezodor hosszantartó védelmet nyújt az izzadás ellen anélkül, hogy a sötét ruhákon fehér foltok, a fehér ruhákon pedig sárga foltok jelennének meg. A termék nem tartalmaz sem alkoholt, sem színezékeket Az élénkítő, férfias illat a frissesség érzését hagyja maga után, és hosszú időre feltölt energiával!

A Nivea évek óta egyet jelent a kiváló minőséggel, különlegességgel és stílusossággal. A világ vezető kozmetikai vállalatainak egyikeként a Nivea folyamatosan figyelemmel kíséri a vásárlók visszajelzéseit és egyedülálló, innovatív termékeket nyújt számukra. A márka a világ minden táján a vásárlók bizalmát élvezi!

Minden modern ember odafigyel a mindennapos higiéniájára, amely magába foglalja a dezodor használatát is. Most pedig megvan rá a lehetőségük, hogy az egésznapos izzadás után is kellemes, férfias illatuk legyen. A dezodor a segítségedre lesz a kemény fizikai munka során, vagy ha stresszes helyzetet kell átélned, és bármikor, amikor szükséged van rá. A dezodor gyors és könnyed védelmet nyújt az izzadás ellen, így egész nap tisztának és frissnek érezheted magad. Kényeztesd magad a tisztaság kellemes érzésével akár 48 órán át!
Bőrtípus:Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
A termékkel fújd be tiszta bőröd, amikor szükséges.
Tartalma:
150 ml

 

 

 

Paraméterek

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Tulajdonságok

Hatás Védő
Specifikáció Alkoholmentes
További tulajdonságok Nem hagy foltot, Hosszantartó hatású

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Frissítő

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KDR080
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005808729951
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15