Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NIVEA Men Fresh Active 150 ml

4,9 33 értékelés
1 890 Ft

NIVEA Men Fresh Active 150 ml

A Nivea Men dezodor megbízhatóan véd az izzadság szag ellen akár 48 órán keresztül. A készítmény komplex ásványi tartalmú, tartósítószert és színezékeket nem tartalmaz. Az élénkítő illat felfrissít és hosszú időre energiával tölt fel!

A Nivea évek óta egyet jelent a minőség, a kifinomultság és a stílus fogalmával. Mint az egyik vezető kozmetikai cég a világon a Nivea is állandó kapcsolatot ápol az ügyfeleivel, és folyamatosan új egyedülálló és innovatív termékeket kínál számukra. A márka világszerte a vásárlók bizalmát élvezi!

Minden modern férfi nagy figyelmet fordít a mindennapi higiéniára, amely többek között magában foglalja a dezodorálást is. A Nivea Men dezodor főleg fokozott fizikai vagy mentális megterhelés mellett kiváló segítőtárs lesz. Egyszerűen és gyorsan véd az izzadtságszaggal szemben, egész napra friss és üde érzést biztosít. Kényeztesd magadat a tisztaság kellemes érzésével akár 48 órán keresztül!
Hatóanyagai: 
A komplex ásványok felfrissítik a bőrt és hosszantartó védelmet nyújtanak az izzadtságszaggal szemben.
Bőrtípus: 
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás: 
Szükség szerint a tiszta bőrön alkalmazd.
Űrtartalom: 
150 ml-es
Összetétel: 
Víz, Butane, Alcohol denat., Isobutane, Propane, Parfum, Butyloctanoic acid, Methyl phenylbutanol, Maris limus extract, Ostrea shell extract, Persea gratissima oil, Octyldodecanol, Propylene glycol, Linalool, Limonene, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Butylphenyl methylpropional, Alpha-isomethyl ionone, Eugenol, Citral

 

Paraméterek

Funkcionalitás

Funkcionalitás Dezodor

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Tulajdonságok

Specifikáció Alkoholmentes, Parabénmentes
További tulajdonságok Alumínium mentes, Nem hagy foltot, Hosszantartó hatású

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Frissítő

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KDR066
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005808727056
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05