Oldal frissítése

NIVEA Men Active Energy Face Cream 50 ml

4,7 50 értékelés
4 690 Ft

NIVEA Men Active Energy Face Cream 50 ml

Az Active Energy revitalizáló arckrémet férfiak számára fejlesztették ki, gyorsan visszaállítja a bőr vitalitását és fokozza a napi stresszel szembeni ellenállóképességét. A krém gyorsan beszívódik és mélyen hidratálja a bőrt. Nem hagy olajos érzést maga után, a bőr azonnal tökéletesen felfrissült, ragacsos hatás nélkül. A termék hatékonyan küzd a bőrfáradtság jeleivel, így friss, egészséges és kipihent megjelenést biztosít a nap folyamán. Ápold a bőrödet olyan krémmel, amely energiával tölti fel!

Ápolt, friss arcbőr férfiaknak

A krém az innovatív NIVEA MEN Active Energy sorozat része, vitamin komplexszel, ásványi anyagokkal, B5 provitaminnal, Q10 koenzimmel, kreatinnal és koffeinnel gazdagított. Hatékonyan küzd a fáradtság jeleivel, és azonnal serkenti a bőrt. Őrizd meg bőröd életteli minőségét egészséges és szexi külsővel!

A krém jellemzői

  • Célközönsége a férfiak, minden bőrtípusra alkalmazható
  • Visszaadja a bőr vitalitását és fokozza rugalmasságát
  • Gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzést maga után
  • Mélyrehatóan hidratálja és táplálja a bőrt
  • Kellemesen felfrissít
  • Harcol a bőrfáradtság jelei ellen
  • Felfrissült megjelenést biztosít

Összetétel

Aqua, Glicerin, Etilhexil-kokozát, Cetearyl alcohol, Dibutil-adipát, Distarch-foszfát, Glicerin-sztearát-citrát, Isopropyl palmitate, Caffeine, Tocopherol, Paullinia cupana magkivonat, Maltodextrin, Carbomer, Akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, Sodium hydroxide, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Pirokton-olamin, Linalool, Limonene, Citronellol, Alfa-izometil-ionon, Parfum


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Terméktípus

Terméktípus Arckrém, gél, folyadék

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Hidratáló, Világosító

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  KDR051
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4006000002330
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20