Oldal frissítése

NIVEA Men Active Energy After Shave Balm 100 ml

4,8 158 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Men Active Energy After Shave Balm 100 ml

NIVEA MEN

NIVEA Active Energy

A világ egyik vezető kozmetikai márkája, a Nivea egyedülálló kozmetikai újdonsága férfiak részére. Az Active Energy 2 in 1 Revitalizáló After Shave Balzsam ápolja, nyugtatja, gyógyítja a bőrt és helyreállítja annak védekezőkészségét. Revitalizáló formulája komplex vitamin-összetétellel dúsított, amely mélyen hidratálja az irritált bőrt.

Energizálja a bőrt

A friss és tökéletesen sima bőrért, minden borotválkozás után. A balzsamot tápláló krémként is lehet használni az egész arc területén. Mond búcsút örökre a bőrpírnak és az égő, viszkető érzésnek. Mostantól kényelmesen borotválkozhatsz minden nap, a bőr túlzott igénybevétele nélkül. Kellemes szerkezete könnyen alkalmazható és gyorsan felszívódik. A készítmény bőrgyógyászatilag tesztelt és vezető szakemberek által jóváhagyott.

 

Legfontosabb jellemzők

  • 2 az 1-ben borotválkozás utáni gél és hidratáló krém
  • Nyugtatja, hidratálja, táplálja és ápolja a bőrt
  • Vitamint tartalmaz, amely komplex bőrmegújító hatással bír
  • Dermatológiailag tesztelt
  • Tartalma: 100 ml

Összetevők:

Aqua, Alcohol denat., Glycerin, Ethylhexyl cocoate, Parfum, Panthenol, Silver citrate, Chamomilla recutita flower extract, Chondrus crispus extract, Triceteareth-4 phosphate, Dimethicone, Caprylic/capric triglyceride, Sodium carbomer, Trisodium EDTA, Citric acid, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Coumarin, Citronellol

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után
Kód:  HOL095
Termékszám:  9005800305172
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10