Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NIVEA Men Active Age Day Moisturiser 50 ml

4,8 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Men Active Age Day Moisturiser 50 ml

A NIVEA MEN Active Age férfi arcápoló krémet kifejezetten férfiak bőrére fejlesztették ki. A modern férfi már nem csak a megjelenésére, ruháira, illatára figyel, de a bőrét is megfelelően ápolja. A krém nagyon hatékony formulával rendelkezik, melyet a kreatinnak és a koffeinnek köszönhet. Egy lépésben tökéletes ápolást biztosíthatsz a bőrödnek. Akár 24 órán át tartó intenzív hidratálást biztosít a bőrödnek. Megvédi a bőrt a kiszáradástól és az UV sugárzás ellen is védelmet nyújt. A krém segít visszaállítani a bőröd természetes rugalmasságát.

A Nivea márkanév ma már egyet jelent a minőségi bőrápolással. Világelső szépségápolási márkaként folyamatos kapcsolatot ápolnak a vásárlóikkal, hogy még különlegesebb és innovatívabb termékeket tudjanak fejleszteni. A Nivea az egész világon nagy népszerűségnek örvend!

Az arcápoló krémet kifejezetten olyan férfiak számára fejlesztették ki, akik nem szeretnének idősebbnek látszani a koruknál. A krém segít felgyorsítani a bőr megújulási folyamatait, és láthatóan csökkenti a ráncokat és apró vonalakat. Használata után a bőröd fiatalos, kisimult és a külső, káros behatásoktól védett lesz. Add meg bőrödnek a kellő gondoskodást, hogy egészséges és természetesen gyönyörű lehessen!


Aktív hatóanyagok:

  • Kreatin - erősíti és védi a bőröd.
  • Koffein - energiát ad, és segít a tökéletesen kipihent megjelenés elérésében

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas, férfiaknak.
Alkalmazása:
Vidd fel a megtisztított arcbőrödre, majd gyengéden masszírozd be.
Kiszerelés:
50 ml
Összetevők:
Aqua, Glycerin, Cyclomethicone, Alcohol denat., Ethylhexyl salicylate, C12-15 alkyl benzoate, Octocrylene, Acrylic acid/VP crosspolymer, Butyl methoxydibenzoylmethane, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Caffeine, Creatine, 1-methylhydantoin-2-imide, Paullinia cupana seed extract, Maltodextrin, Sodium polyacrylate, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Linalool, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Parfum

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Hidratáló

Kor

Korosztály Fiatalabb és idősebb

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Terméktípus

Terméktípus Arckrém, gél, folyadék

Típus

Termék típus Krém
Kód:  KSPL1562
Termékszám:  4005900622051
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10