Oldal frissítése

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Volume Contour Day Cream 50 ml

4,6 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Volume Contour Day Cream 50 ml

A Nivea Cellular Anti-Age feltöltő nappali arcápoló krémet kifejeztten a ráncok méretének csökkentésére, és az arcbőr fiatalítására fejlesztették ki. Alapja a collagen booster technológia és a hialuronsav. A kettő kombinációjnak köszönhetően látványosan csökkenti a ráncok méretét, és az arcod kontúrjait is javítja.  Mindezek mellett UVA és UVB szűrőket is tartalmaz, így hatékony védelmet nyújt a bőrödnek a pigmentfoltok kialakulása ellen. Gondoskodj bőrödről nagy dózisú tápanyaggal, és nyerj Te a ráncokkal vívott csatában!

A legfontosabb termékjellemzők

  • Ráncfeltöltő nappali arckrém mindennapos használatra
  • Minden bőrtípusra alkalmas
  • Erősíti a bőrödet
  • Csökkenti a ráncok méretét
  • A collagen booster technológiának köszönhetően elősegíti a kollagén termelődését
  • A hialuronsav segít a bőrödnek visszanyerni természetes vízmegkötő képességét
  • UVA és UVB szűrőket is tartalmaz

Összetevők:

Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Methylpropanediol, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Sodium Phenylbenzimidazole Sulfonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Hyaluronate, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Chondrus Crispus Extract, Tocopheryl Acetate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, C12-15 Alkyl Benzoate, Cera Microcristallina, Trisodium EDTA, Dimethicone, Paraffinum Liquidum, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Parfum, CI 16035

Alkalmazása: 

Vidd fel a megtisztított bőrödre a szükséges mennyiséget. Óvatos, körkörös mozdulatokkal masszírozd be a bőrödbe, amíg be nem szívódik. 

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Pigmentfolt csökkentő

Korosztály

Korosztály 45+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Krém
Kód:  PLK306
Termékszám:  9005800280004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05