Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Anti-Age Night Cream 50 ml

4,8 18 értékelés
5 990 Ft

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Anti-Age Night Cream 50 ml

A NIVEA Cellular Anti-Age Éjszakai Arckrém egy olyan szépségápolási termék, amely egyedülálló bőrfiatalító ápolást, táplálást és erőt biztosít a bőrnek az éjszakai pihenés során. A krém kellemes textúrával rendelkezik, amely könnyen kenhető és gyorsan felszívódik. A bőr megfiatalodik, puha és hidratált lesz, illetve intenzív feszesítő hatással is rendelkezik a krém. Minden bőrtípusra alkalmas, 40 év feletti nők számára készült. Bőröd regenerált, erős, puha és láthatóan fiatalabb lesz!

A Nivea márka évek óta egyet jelent a minőséggel, kifinomultsággal és stílussal. Mint a világ egyik vezető kozmetikai cége, a Nivea állandó kapcsolatban áll az ügyfeleivel, akiknek egyedülálló és innovatív termékeket kínál. A Nivea márka világszerte büszkélkedhet a vásárlók bizalmával!

Az innovatív, gyorsan felszívódó formula hialuronsavval, magnólia kivonattal és kreatinnal rendszeres használat esetén felgyorsítja a bőr regeneráló folyamatait. A ráncok csökkennek és az újabb ráncok kialakulása nagymértékben mérséklődik. A krém használata bizonyíthatóan javítja a bőr megerősödését és megújulását, a bőr intenzíven hidratált és védett lesz. Gazdag összetétele kényezteti a bőrt, simává és selymesen puhává varázsolja azt!
Hatóanyagai:

  • A hialuronsav puhítja és hidratálja a bőrt
  • A magnólia kivonat ápolja és táplálja a bőrt
  • A kreatin segít regenerálni a bőrt


Bőrtípus:
Minden bőrtípusra 40 éves kor felett
Alkalmazása:
Vidd fel tökéletesen a megtisztított arcra, nyakra és dekoltázsra minden este!


Űrtartalom:
50 ml
Összetevők:

Aqua, Glycerin, Cetearyl alcohol, Ethylhexyl cocoate, Methylpropanediol, Caprylic / capric triglyceride, Hydrogenated coco-glycerides, Butyrospermum parkii butter, Glyceryl stearate citrate, Panthenol, Macadia ternifolia seed oil, Polymethylsilsesquioxane, 2-imide, Sodium hyaluronate, Dimethicone, Sodium carbomer, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerine, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl alcohol, Geraniol, Alpha isomethyl ionone, Parfum

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Ránctalanító

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Kor

Korosztály 40+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Éjszakai

Összetétel

Összetétel jellemző Hialuronsavas
Kód:  KDR041
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800244167
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10