Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

NIVEA Fresh Flower 150 ml

5,0 18 értékelés
1 690 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 500 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 370 Ft/db

NIVEA Fresh Flower 150 ml

A Fresh Flowerdezodor spray  48 órás, frissítő  védelemet nyújt az izzadtság és az ezzel járó kellemetlen szagok ellen. Kellemesen friss,  virágos illata minden használat után a tisztaság és a frissesség érzését biztosítja, mely egész nap kitart, és ha szükséges, még tovább is. A dezodor spray-s változata gyorsan és könnyen alkalmazható pont ott, ahol a legnagyobb szükség van rá. Kényeztesse testét elbűvölő virágillattal , és élvezze a tisztaság és frissesség érzését egy egész napon át!
A Nivea évek óta egyet jelent a minőséggel, kifinomultsággal és a stílussal. A világ egyik vezető kozmetikai cégeként a  Nivea állandó kapcsolatban áll ügyfeleivel, és kínál számukra egyedülálló és innovatív termékekeket. A Nivea márka szerte a világon, mindenhol az ügyfelei bizalmát élvezi!


Az alumíniumsó nélküli, gyengéd formula tengeri ásványokkal 48 órás dezodoráló hatást fejt ki, miközben hagyja a bőrt lélegezni. Bőrgyógyászatilag igazoltan bőrbarát összetétele hosszan tartó frissességet biztosít. Friss virágillattal véd a kellemetlen testszag ellen:

- Nem hagy fehér foltot a ruhákon

- Bőrbarát hatása bőrgyógyászatilag igazolt

-48 órás, hatékony izzadásszabályozó hatás

- Alumíniumsó nélküli formula


Bőrtípus: Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:

  • Rázza fel a terméket! Használatakor a flakont tartsa 15 cm-re a hónaljtól. Hagyja a terméket megszáradni a bőrön. Alkalmazza igény szerint.


Kiszerelés:
150 ml

 

Összetétel

Butane, Alcohol denat., Isobutane, Propane, Parfum, Octenidin HCl, Ethylhexylglycerin, Maris limus kivonat, Ostrea héjkivonat, Persea gratissima olaj, Octyldodecanol, Aqua, Propylene glycol, Nátrium benzoát, Potassium sorbate, Lactic acid, Linalool, Benzyl alcohol, Citronellol, Limonene


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Funkcionalitás

Funkcionalitás Dezodor

Típus

Típus Női

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Tulajdonságok

Hatás Tápláló
Specifikáció Ásványi alapú
További tulajdonságok Alumínium mentes

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Virágos

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KSPL1652
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800250342
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15