Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NIVEA Face Care Cushion Medium Cellular 15 g

4,4 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Face Care Cushion Medium Cellular 15 g

A NIVEA Face Care Cushion ápoló smink hidratálja a bőrt, lágy fedést biztosít és aktiválja a bőr saját hialuronsav-termelését. A Te sminked képes erre? Ha nem, akkor legközelebb válaszd a NIVEA Face Care Cushion-t, amelynek innovatív összetétele hialuronsavval, színes pigmentekkel és 15 faktoros védelemmel rendelkezik. A NIVEA smink azonnal egységesíti a bőrtónusod és hozzájárul a fiatalos megjelenéséhez. Hosszútávon segíti a bőrsejtek saját hialuronsav-termelését. Mi ennek az eredménye? Ragyogó bőr és visszafogott, lágy vonalak. Egy smink is ápolhatja a bőröd.

A 15 grammos NIVEA Face Care Cushion világos árnyalatú smink főbb jellemzői

  • Hialuronsav-tartalom, 15 faktoros védelem és színes pigmentek kompozíciója
  • Természetesen egységesíti a bőrtónusod
  • A NIVEA Face Care Cushion smink akár 24 órán át hidratálja a bőrt a friss megjelenésért
  • Segíti a bőrsejtek aktiválását és saját hialuronsav-termelés
  • A Nivea Face Care Cushion jó válaszáts normál és érzékeny bőr esetén is

Ajánlott alkalmazás:
Óvatosan nyomkodd az applikátor szivacsot a sminkbe, míg felszívja, majd gyengéden vidd fel a bőrödre. Ha úgy érzed, hogy nem elég a hatás, akkor ismételd meg a folyamatot.

Összetétel:
Víz, dimetikon, glicerin, etilhexil-sztearát, cetil-digliceril-trisz-(trimetil)-szilil-dimetikon, etil-hexil-szalicilát, tápiókakeményítő, dikaprilil-karbonát, oktokrilén, butil-metoxidibenzoil-metán, diszteardimonium-hektorit, nátrium-klorid, fenilbenzimidazol-szulfonsav, szilika-dimetil-szililát, nátrium-hialuronát, magnóliakéreg-kivonat, kreatin, 1-metil-hidantoin-2-imid, propilén-karbonát, nátrium-glutamát-sztearoil, trinátrium EDTA, etil-hexil-glicerin, nátrium-hidroxid, fenoxi-etanol, limonén, linalool, citronellol, benzil-alkohol, geraniol, alfa-izometil-ionon, kumarin, parfüm, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499


Összetétel

AQUA, DIMETHICONE, GLICERIN, ETHYLHEXYL STEARATE, CETIL-DIGLICERIL-TRISZ(TRIMETIL-SZILOXI)SZILILETIL-DIMETIKON, ETHYLHEXYL SALICYLATE, TÁPIÓKA KEMÉNYÍTŐ, OCTOCRYLENE, DICAPRYLYL CARBONATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SODIUM CHLORIDE, FENILBENZIMIDAZOL-SZULFONSAV, SILICA DIMETHYL SILYLATE, SODIUM HYALURONATE, MAGNOLIA OFFICINALIS KÉREGKIVONAT, CREATINE, 1-METILHIDANTOIN-2-IMID, TOKOFEROL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PROPYLENE CARBONATE, TRISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, LIMONENE, PARFUM, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499

Paraméterek

Csomagolás

Csomagolás típusa Tükörrel, Paletta
Csomag tartalma Tükör, Púderpamacs
Tömeg 15 g

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Specifikáció Dekorkozmetikum
Bőrtípus Minden bőrtípusra
Üzemidő 24 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, Simító, SPF védőfaktor
Hatás Egységes bőrszín, Élénkítő, Hidratáló, Ránctalanító

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Konzisztencia

Konzisztencia Folyékony

Fedés

Védelem Enyhe fedésű

Árnyalat

Árnyalat Medium
Kód:  KSPL2621
Termékszám:  4005900897336
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10