Oldal frissítése

NIVEA Face Care Cushion Dark Cellular 15 g

4,4 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Face Care Cushion Dark Cellular 15 g

A NIVEA Face Care Cushion ápoló smink hidratálja a bőrt, lágy fedést biztosít és aktiválja a bőr saját hialuronsav-termelését. A Te sminked képes erre? Ha nem, akkor legközelebb válaszd a NIVEA Face Care Cushion-t, amelynek innovatív összetétele hialuronsavval, színes pigmentekkel és 15 faktoros védelemmel rendelkezik. A NIVEA smink azonnal egységesíti a bőrtónusod és hozzájárul a fiatalos megjelenéséhez. Hosszútávon segíti a bőrsejtek saját hialuronsav-termelését. Mi ennek az eredménye? Ragyogó bőr és visszafogott, lágy vonalak. Egy smink is ápolhatja a bőröd.

A 15 grammos NIVEA Face Care Cushion sötét árnyalatú smink főbb jellemzői

  • Hialuronsav-tartalom, 15 faktoros védelem és színes pigmentek kompozíciója
  • Természetesen egységesíti a bőrtónusod
  • A NIVEA Face Care Cushion smink akár 24 órán át hidratálja a bőrt a friss megjelenésért
  • Segíti a bőrsejtek aktiválását és saját hialuronsav-termelés
  • A Nivea Face Care Cushion jó válaszáts normál és érzékeny bőr esetén is

Ajánlott alkalmazás:
Óvatosan nyomkodd az applikátor szivacsot a sminkbe, míg felszívja, majd gyengéden vidd fel a bőrödre. Ha úgy érzed, hogy nem elég a hatás, akkor ismételd meg a folyamatot.

Összetétel:
Víz, dimetikon, glicerin, etilhexil-sztearát, cetil-digliceril-trisz-(trimetil)-szilil-dimetikon, etil-hexil-szalicilát, tápiókakeményítő, dikaprilil-karbonát, oktokrilén, butil-metoxidibenzoil-metán, diszteardimonium-hektorit, nátrium-klorid, fenilbenzimidazol-szulfonsav, szilika-dimetil-szililát, nátrium-hialuronát, magnóliakéreg-kivonat, kreatin, 1-metil-hidantoin-2-imid, propilén-karbonát, nátrium-glutamát-sztearoil, trinátrium EDTA, etil-hexil-glicerin, nátrium-hidroxid, fenoxi-etanol, limonén, linalool, citronellol, benzil-alkohol, geraniol, alfa-izometil-ionon, kumarin, parfüm, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499


Összetétel

Aqua, Dimethicone, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Cetyl Diglyceryl Tris(Trimethylsiloxy)silylethyl Dimethicone, Ethylhexyl Salicylate, Tapioca Starch, Dicaprylyl Carbonate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Disteardimonium Hectorite, Sodium Chloride, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hyaluronate, Magnolia Officinalis Bark Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Propylene Carbonate, Sodium Stearoyl Glutamate, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Parfum, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499

Paraméterek

Csomagolás

Csomagolás típusa Tükörrel
Csomag tartalma Tükör, Púderpamacs
Tömeg 15 g

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Minden bőrtípusra
Üzemidő 24 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Simító
Hatás Egységes bőrszín, Élénkítő, Hidratáló, Ránctalanító

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Konzisztencia

Konzisztencia Kompakt

Fedés

Védelem Tonizáló hatású

Árnyalat

Árnyalat Dark
Kód:  KSPL2622
Termékszám:  4005900897367
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20