Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NIVEA Essentials BB Cream 5 az 1-ben Dark 50 ml

4,7 24 értékelés
Szuper ár
3 190 Ft

NIVEA Essentials BB Cream 5 az 1-ben Dark 50 ml

A Nivea BB Cream 5 az 1-ben krém egy szépítő kozmetikai termék, amely multifunkcionális, és segít a tökéletes bőrápolásban, mindössze egyetlen lépésben. Ezt a hidratáló BB krémet sötétebb bőrszínre tervezték. A krém formulája ásványi anyagokkal, B5 provitaminnal és enyhe sminkkel dúsított, így azonnal biztosítja a teljesen hibátlan bőrt. Az SPF 10 megvédi a bőrt a napsugárzás okozta korai bőr öregedéstől. Használj egy olyan BB krémet, amely gyorsan és megbízhatóan gondoskodik bőrödről! 

A Nivea márka évek óta egyet jelent a minőséggel, kifinomultsággal és stílussal. Mint a világ egyik vezető kozmetikai cége, a Nivea állandó kapcsolatban van az ügyfeleivel, akiknek egyedülálló és innovatív termékeket kínál. A Nivea márka nagy bizalomnak örvend szerte a világon!

Ez az egyedülálló multifunkcionális krém egységesíti a bőr tónusát és puhítja látható pórusokat. Elfedi az olyan bőrhibákat mint a pigmentfoltok, bőrpír, finom ráncok és a fáradtság látható jeleit - a sötét karikákat a szemek alatt. Tökéletesen felfrissíti az arcszínt, és kiemeli annak természetes tónusát. Könnyű, gyorsan felszívódó formulája enyhe sminkkel gazdagított, amely gyorsan és könnyedén biztosítja az egyszerűen hibátlan megjelenést. A krém biztosítja a bőr számára szükséges hidratálást és védi a napsugárzás okozta korai bőr öregedéstől. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt és jóváhagyott. Kényeztesd magad egy gyorsan és rendkívül egyszerűen felvihető smink termékkel, amely táplálja bőrödet!
Hatóanyagai:

  • Az ásványi anyagok és a B5 provitamin táplálja és ápolja a bőrt.
  • A könnyű smink elfedi a bőr egyenlőtlenségeit és a kisebb bőrhibákat.
  • Az SPF 10 megvédi a bőrt a napsugárzás okozta korai bőr öregedéstől.


Bőrtípus:
Minden típusú, sötétebb tónusú bőrre.
Alkalmazás:
Vidd fel minden reggel megtisztított bőrödre, és gyengéden masszírozd be.
Kiszerelés:
50 ml


Összetétel

Aqua, Glicerin, Ethylhexyl salicylate, Talc, Methylpropanediol, Cetearyl alcohol, C12-15 alkyl benzoate, Kókuszgliceridek, Butyrospermum parkii butter, Hidrogénezett kókuszgliceridek, Palmitinsav, Stearic acid, Bisz-etilhexiloxi-oxi-fenol-metoxi-feniltriazin, Glyceryl stearate, Isopropyl palmitate, Simmondsia chinensis magolaj, Mirisztinsav, Arachidsav, Olajsav, Triizosztearin, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Xanthan gum, Fenilbenzimidazol-szulfonsav, Sodium hydroxide, Alumina, Phenoxyethanol, Parfum, CI 77891, CI 77492, CI 77491, Ci 77499


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekorkozmetikum

Típus

Termék típus BB krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Világosító, Arctónus javító, Pigmentfolt csökkentő

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú
Kód:  KDR036
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005808745821
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15