Oldal frissítése

NIVEA Day Care Anti-Wrinkle Firming 45+

3,5 2 értékelés
2 890 Ft

NIVEA Day Care Anti-Wrinkle Firming 45+

A kellemes illatú NIVEA Day Care Anti-Wrinkle Firming 45+ gyengéd krém első osztályú bőrápolást nyújt a 45 éves és idősebb korosztályú hölgyek számára. A NIVEA krém láthatóan erősíti meg és intenzíven hidratálja a bőrt a nyak, az arc és a dekoltázs területein. A NIVEA Day Care Anti-Wrinkle Firming 45+ krém használatának eredménye az egészséges és sima, üde bőr.


A NIVEA Anti-Wrinkle Firming 45+ Day Cream 50 ml arckrém főbb jellemzői

  • Barackmagolajjal, shea vajjal és UV szűrővel gazdagított összetétel
  • A nappali krém csökkenti a ráncokat
  • Láthatóan feszesíti a bőrt
  • Nivea krém könnyű, kellemes illattal
  • Frissebbé és simábbá teszi a bőrt
  • A Nivea Day Care krém a 45 éves és idősebb felhasználók számára készült

Minőségi NIVEA krém formula

A NIVEA nappali krém hatékonyan csökkenti a ráncokat és állítja helyre a bőr fiatalos megjelenését. Minőségi összetételét barackmag olajjal, shea vajjal és UV szűrővel gazdagították. Láthatóan előzi meg az UV sugárzás okozta új ráncok kialakulását.

Használata:
Vidd fel a krémet minden reggel az alaposan megtisztított arcra, nyakra és dekoltázsra, és gyengéd, körkörös mozdulatokkal dolgozd el a bőrbe.

Összetevők:

Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Salicylate, Methylpropanediol, Alcohol Denat., Glyceryl Stearate SE, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Coco-Glycerides, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Carbomer, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum


Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Korosztály

Korosztály 45+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű
Kód:  PLK341
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800290799
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20