Oldal frissítése

NIVEA Creme Soft Soap 500 ml utántöltő

4,8 17 értékelés
1 590 Ft

NIVEA Creme Soft Soap 500 ml utántöltő

Ez a folyékony krémszappan mandulaolaj-kivonatot tartalmaz, amely megakadályozza a kéz bőrének kiszáradását. A HYDRA IQ technológia segít növelni a bőr puhaságát, így a kezed olyan lesz, mint a selyem. A szappan tiszteletben tartja a bőr semleges pH-értékét, és gyengéden, kíméletesen tisztít. Az utántöltő környezetbarát, 500 ml folyékony szappant tartalmaz, amely elegendő a pumpás tégely két újratöltéséhez. 

Összetétel

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Glicerin, PEG-7 glyceryl cocoate, Prunus amygdalus dulcis oil, Helianthus annuus seed oil, Sodium chloride, Citric acid, PEG-3-disztearát, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-200 hidrogénezett gliceril-palmát, Nátrium benzoát, Sodium salicylate, Linalool, Limonene, Citronellol, Parfum


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Szappan típus

Szappan típus Folyékony szappan

Típus

Típus Uniszex

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú
Kód:  MYD027
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005808807017
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20