Oldal frissítése

NIVEA Body Milk Rich Nourishing 400 ml

4,9 44 értékelés
3 390 Ft

NIVEA Body Milk Rich Nourishing 400 ml

A NIVEA tápláló testápoló tej hosszan tartóan hidratálja és táplálja a száraz bőrt. Mandulaolajat, természetes ásványi anyagokat és bőrpuhító összetevőket tartalmazó, könnyű összetételének köszönhetően hosszú távú hidratálást és ápolást biztosít. Egyedülálló összetétele miatt könnyen és gyorsan felszívódik, tökéletesen rugalmassá, simává és illatossá varázsolva bőrét. 

Nivea évek óta egyet jelent a minőséggel, a kifinomultsággal és a stílussal. A világ egyik vezető kozmetikai cégeként a Nivea folyamatos kapcsolatot tart fent ügyfeleivel, és különleges, innovatív termékekkel kényezteti őket. A márka világszerte élvezi vásárlói bizalmát. 

A testápoló kiválóan gondoskodik bőr hidratálásáról és egészségéről. Tápanyagokban gazdag, gyorsan felszívódó, krémes formulája intenzíven ápolja a bőrt, és megvédi a kiszáradástól. A HYDRA IQ serkenti az aquaporinok képződését, így segítve a sejtmembránokban megtalálható természetes csatornák működését, melyek lehetővé teszik a nedvesség áramlását a bőrsejtek közt. A testápoló egyedi összetétele még a bőr mélyebb rétegeiben is biztosítja az optimális hidratálást. Kényeztesse bőrét minőségi ápolással!
Hatóanyagai:

  • A mandulaolaj óvja a bőrt a kiszáradástól és hosszan tartó, intenzív ápolást biztosít.
  • A HYDRA IQ serkenti az új aquaporinok képződését - támogatja a bőr mélyebb rétegeiben helyet foglaló csatornák működését, melyek a bőrsejtek közti nedvesség áramlásáért felelnek
  • A természetes ásványi anyagok táplálják és védik a bőrt.
  • A puhaságért felelős összetevői jelentősen csökkentik a száraz bőr egyenetlenségeit.


Bőrtípus
Nagyon száraz bőrre.
Alkalmazás:
Alkalmazza a megtisztított arcbőrre és gyengéden masszírozza be.
Kiszerelés
400 ml

Összetétel

Aqua, Paraffinum liquidum, Isohexadecane, Glicerin, Isopropyl palmitate, PEG-40 szorbitán-periszosztearát, Cera microcristallina, Poligliceril-3-diizosztearát, Prunus amygdalus dulcis oil, Tocopherol, Magnézium-szulfát, Nátrium-citrát, Citric acid, Tocopheryl acetate, Potassium sorbate, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Geraniol, Citronellol, Alfa-izometil-ionon, Benzil-benzoát, Parfum


Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  KDR004
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005808704644
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20