Oldal frissítése

NIVEA Best Care Set 325 ml

3 390 Ft

NIVEA Best Care Set 325 ml

A NIVEA Box Creme 2023 kozmetikai ajándékcsomag tartalmaz egy ápoló tusfürdőt C-vitaminnal és az ikonikus krémet kék dobozban a bőr hidratálásáért és regenerálásáért. A jól ismert NIVEA ápoló krém Eucerittel táplálja és védi a bőrt a külső hatásoktól. Tökéletesen működik még téli időben is. A NIVEA Creme Care tusfürdő C- és E-vitaminnal, valamint értékes olajokkal tisztítja, illatosítja és puhítja a bőrt. NIVEA Box Creme 2023 ajándékcsomag a táplált, hidratált és illatos bőrért.

A NIVEA Box Creme 2023 kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Tartalmaz ápoló tusfürdőt C-vitaminnal és ikonikus krémet kék dobozban
  • NIVEA Box Creme 2023 a hidratált, illatos és táplált bőrért
  • A NIVEA bőrápoló krém Eucerite-tal táplálja és védi a bőrt a külső behatások ellen.
  • Kiváló a téli időjáráshoz
  • NIVEA tusfürdő Creme Care C-vitaminnal, E-vitaminnal és értékes olajokkal
  • Tiszta, táplált, hidratált és puha bőrért

A csomag tartalma:
Nivea krém 75 ml
Nivea Creme Care tusfürdő 250 ml

Összetétel

Nivea krém 75ml: Aqua, Paraffinum liquidum, Cera microcristallina, Glicerin, Lanolin alkohol (eucerit®), Paraffin, Panthenol, Magnézium-szulfát, Decil-oleát, Octyldodecanol, Alumínium-sztearátok, Citric acid, Magnézium-sztearát, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Benzil-benzoát, Fahéjalkohol, Parfum; Nivea tusfürdő krémápoló: Lanolin alkohol (eucerit®),5 Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Coco-glucoside, Prunus amygdalus dulcis oil, Vitis vinifera magolaj, Nátrium-aszkorbil-foszfát, Tocopherol, Lanolin alkohol (eucerit®),0 Glycol distearate, Nivea krém 75ml:7 Sodium chloride, Hydrogenated castor oil, Nátrium benzoát, Benzoesav, Lanolin alkohol (eucerit®),1 Lanolin alkohol (eucerit®),2 Benzyl alcohol, Nivea krém 75ml:8 Lanolin alkohol (eucerit®),3 Parfum

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 325 ml

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  VBAL8696
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800371818
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10