Oldal frissítése

NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ éjszakai krém 50 ml

4,2 8 értékelés
2 790 Ft

NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ éjszakai krém 50 ml

A NIVEA Anti-Wrinkle Contouring ránctalanító és kontúrjavító krém kifejezetten a 65 éves és idősebb nők érett bőrére lett kifejlesztve. Rendszeres éjszakai ápolás, amely bőrödet alvás közben simává varázsolja. Arcod kontúrja ismét kisimul, bőröd pedig tökéletesen hidratált lesz. A NIVEA Anti-Wrinkle Contouring ránctalanító és kontúrjavító krém támogatja a bőr saját regenerációs folyamatát az éjszaka folyamán. Sima, bársonyosan puha és ragyogó lesz az arcod.


A NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ Night Cream éjszakai krém legfontosabb jellemzői

  • A NIVEA Anti-Wrinkle Contouring ránctalanító és kontúrjavító krém az érett bőrű nőknek, 65+, azaz 65 év felettieknek készült
  • Látványosan tünteti el a finom vonalakat és a mélyebb ráncokat
  • Feszesíti a kontúrokat és javítja az arc megjelenését
  • A NIVEA éjszakai krém gyengéden regenerálja és intenzíven hidratálja a bőrt
  • Ápoló formula szójakivonattal, jojobaolajjal és pantenollal

Ápoló formula szójakivonattal, jojobaolajjal és pantenollal

A krém gazdag formulája szójakivonatot, jojobaolajat és nyugtató hatású panthenolt tartalmaz. A jojobaolaj tartalmának köszönhetően bőröd rugalmas és feszes marad. A szója antioxidáns és regeneráló tulajdonságaival éppen megfelelő az érett bőr számára. A NIVEA Anti-Wrinkle Contouring ránctalanító és kontúrjavító krém minden bőrtípusra alkalmas. 

A NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ Night Cream éjszakai krém használata

A NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ Night Cream éjszakai krém alkalmazása nagyon egyszerű. Először azonban fontos, hogy alaposan megtisztítsd a bőrödet, hogy megszabadulj a felesleges szennyeződésektől, faggyútól és elhalt hámsejtektől. Vidd fel a NIVEA krémet körkörös mozdulatokkal az arc, a nyak és a dekoltázs megtisztított bőrére! Hagyd ki a szem körüli területet! 


A NIVEA Anti-Wrinkle Contouring 65+ Night Cream 50 ml ránctalanító és kontúrjavító éjszakai krém összetétele:


Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Isopropyl Palmitate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Oil, Dimethicone, Methylpropanediol, Stearyl Alcohol, Glycine Soja Germ Extract, Panthenol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Vitis Vinifera Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Benzophenone, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, BHT,Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Benzyl Benzoate, Eugenol, Coumarin, Parfum




Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Ránctalanító

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Korosztály

Korosztály 60+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Éjszakai

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű
Kód:  KSPL2648
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800311258
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05