Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NIVEA Firming + Good-bye Cellulite Q10 Plus Gel-Creme 200 ml

5 8 értékelés
4 390 Ft

NIVEA Firming + Good-bye Cellulite Q10 Plus Gel-Creme 200 ml

A Nivea Anti-Cellulite Q10 narancsbőr elleni krém egy igen hatásos kozmetikum. A krém csökkenti a meglévő narancsbőr mértékét, és segít felvenni a harcot a kialakulásával szemben. Erősíti és feszesíti a bőrt, visszaadja  rugalmasságát és a puhaságát. Mindennapos használtával te is hamarosan látni fogod az eredményeket. Ha be is masszírozod a krémet a problémás területeken, illetve az egészséges táplálkozásra is odafigyelsz, akkor még hamarabb láthatod az eredményeket, melyek tartósabbak is lesznek így. 

 

A krém gazdag formulája koenzim Q10-et, L-karnitint és lótuszkivonatot is tartalmaz. A krém haszálata után bőröd feltöltődik energiával, így jelentősen erősödik és rengeteget vissznyer természetes rugalmasságából. Egyéb hatékony összetevői segítenek a zsírsavakat felhasználható energiává alakítani, így csökkentve a narancsbőr megjelenését, akár 3 hét alatt. A koenzim Q10 üzemanyagként funkcionál, segít ellátni a bőr sejtjeit megfelelő enegiával, így segítve elő a gyors regenerációt. Az L-karnitin, amely természetes módon is jelen van az emberi szervezetben (zsírégető) elősegíti a zsírok energiává alakulását.

Ez a különleges krém puhítja és simítja a bőrödet, rendszeres használtával pedig látványos feszesítő hatását is élvezheted. Használd ezt az igen magas minőségű terméket, és a narancsbőröd mérete csökkeni fog, plusz lassítja az újabb területeken a kialakulást, így a bőröd mindenhol erősödik majd. A bőr mikrocirkulációja jelentősen javul a krém használatával, így jobban hidratált és istenien puha lesz majd a bőröd. Kényeztesd bőrödet igazi minőségi ápolással, hogy egészségesen ragyogó és istenien puha lehessen!


Bőrtípus:

Minden bőrtípusra alkalmas


Alkalmazása:
Minden nap reggel és este masszírozd be a problémás területekre. A használat után mosd meg a kezed.


Kiszerelés:
200 ml-es

 

Összetétel

Aqua, Alcohol denat., Glicerin, Dimethicone, Ubiquinone, Karnitin, Nelumbo nucifera levélkivonat, Glyceryl glucoside, Chondrus crispus kivonat, Sodium hydroxide, Akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, Nátrium-poliakrilát, Butylene glycol, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Parfum, CI 42090


Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Regeneráló, Karcsúsító, Feszesítő

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Narancsbőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KDR016
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005900831903
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10