Oldal frissítése

NIOXIN Revitaliser System 6 revitalizáló balzsam 300 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIOXIN Revitaliser System 6 revitalizáló balzsam 300 ml

Ints búcsút örökre az elvékonyodó hajszálaknak és a hajhullásnak! Próbáld ki a Nioxin Revitaliser System balzsamot, amely már tizenharmadik alkalommal nyerte el Stylist Choice Díjat. A Nioxin márkát Amerika vezető fodrászai ajánlják, és a vásárlók több, mint 70%-a elégedett, pozitív változásokat tapasztal már a használat első 4 hetében. 

A Nioxin rendszer segítségével elérhető öt hatás:

  • Csökkenti a haj töredezettsége által okozott hajhullást
  • Dúsabb haj
  • Erősebb hajszerkezet
  • Erősebb védelem a hajkárosodás ellen
  • Eltávolítja a felesleges zsírt a hajtövek körül


A Nioxin Revitalizáló Rendszer 6-ot az elvékonyodott, festett, normál és erős hajra tervezték. A professzionális balzsam használata erősíti a haj védőrendszerét a károsodás ellen, erősíti a haj szerkezetét, és dúsabb hatást kölcsönöz. A Nioxint a hajtöredezés okozta hajhullás hatékony kezelésére tervezték, emellett a felesleges zsírt is hatékonyan távolítja el a hajtövekről.
A revitalizáló balzsam speciálisan formulájának köszönhetően könnyű, így nem nehezíti el a hajat. A balzsam biztosítja a haj számára szükséges hidratálást és rugalmasságot. A maximális hatás elérésének érdekében használd a Nioxin rendszer mindhárom elemét (sampon, balzsam és hajápoló kezelés).   

Alkalmazás:
Használj megfelelő mennyiségű balzsamot a nedves hajon, masszírozd át vele a hajat. Egy kis idő elteltével öblítsd le. 

Összetevők:

Water, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Dicethyldimonium Chloride, Glutamic Acid, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Fragrance, Propylparaben, Methylparaben, EDTA, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Mentha Piperita Leaf Oil, Menthol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lecithin, Foeniculum Fruit Extract, Saccharomyces / Magnesium Ferment, Orange 4, Biotin / Folic Acid / Cyanocobalamin / Niacinamide / Pantothenic Acid / Pyridoxine / Riboflavin / Thiamine / Yeast Polypeptides, Yeast Extract, Saccharomyces / Iron Ferment, Saccharomyces / Copper Ferment, Saccharomyces / Silicon Ferment, Saccharomyces / Zinc Ferment, Hydrolyzed Silk, Aleurites Moluccana Seed Oil.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Professzionális kozmetikum

Hatás

Hatás Hajhullás, Dúsító hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  KSVL2990
Termékszám:  8005610498645

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15