Oldal frissítése

NINA RICCI Nina EdT 80 ml

5 15 értékelés
Leárazás -15 %
25 790 Ft 30 190 Ft

NINA RICCI Nina EdT 80 ml

NINA - francia luxus, báj, kifinomultság, gyengédség és érzékiség. Egy illat, amely mintegy varázspálca-lendítésre a legcsodásabb érzésekkel illatozza be életének valóságát. Üvegcséje a NINA RICCI divatház filozófiáját tükrözi. Csodálatos tárgy, amely felvidítja tulajdonosát, amint a kezébe veszi. Olyan, akár egy csábító alma, amely kísértésének a nő nem tud ellenállni. Málnavörös, ezüst levélkékkel díszített és gravírozott logóval ellátott kristály, a világszerte ismert divatház és parfümcég jóvoltából. A NINA illatának elnevezését kézírással vésték be. Virágos-gyümölcsös illat, teli kellemesen izgató ígéretekkel és élményekkel. Kesernyés-édeskés tónusát zöld frissesség emeli ki, s mindezt érzéki mögöttes tónus hatja át.
Fej: citrusos gyümölcsök esszenciája, mindenekelőtt a kalábriai citromé
Alap: fehér cédrus és fehér pézsma érzéki simogatása, enyhén tompítva az almafája aromájával 
Szív: bazsarózsa bimbója, enyhén karamellizált praliné egy csipetnyi vaníliával és mindenekelőtt az ún. "szerelem almájával", azaz a marakujával

Kiszerelés 80 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Illatösszetevők Cédrus, Musk (pézsma), Vanília
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 80 ml
Kód:  KPFC029
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3137370184218

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10