Oldal frissítése

NINA RICCI Luna EdT 80 ml

5 1 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml 80 ml
21 590 Ft

NINA RICCI Luna EdT 80 ml

Ha szívesen választod a kellemes női illatokat, akkor tökéletes lesz számodra a népszerű NINA RICCI eau de toilette. Az elbűvölő NINA RICCI női eau de toilette elkísér minden kihívást jelentő feladatban. A keleti illat titokzatos benyomást kelt. Az intenzitása miatt általában a hidegebb évszakokban ajánlott. Az édes, gyümölcsös illat különösen a napfényben tűnik ki. A sportolni szerető embereken kiemelkedik, de munkahelyre is alkalmas. Hagyd magad mögött a konvenciókat a megkapó NINA RICCI eau de toilette-tel, amely többet elárul a személyiségedről, mint amit valaha is el tudtál képzelni.

Eau de Toilette NINA RICCI Luna EdT 80 ml ...

A kiváló NINA RICCI Luna EdT 80 ml alapvető tulajdonságai

  • A megkapó NINA RICCI eau de Toilette zamatos női illatjegyeket tartalmaz
  • A fő komponensek a domináns keleti illatjegyek kombinációja
  • Az illat remekbe szabott kiegészítője a másodlagos, édes tónusok kombinációja
  • Az eleganciát és a pompát egyesíti a népszerű NINA RICCI eau de toilette illat, amelynek származási helye Franciaország
  • Térfogata: 80 ml
  • Fedezd fel a legmegfelelőbb alkalmat ehhez a megkapó illathoz

A méltán híres NINA RICCI eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Kezdj egy új napot tiszta lappal a népszerű NINA RICCI eau de toliette illatával. A hangsúlyos keleti elsődleges illatfajta és az esszenciális édes másodlagos illatfajta a teljes nap folyamán kellemes érzést biztosítanak az összetevők gondos kiválasztásának köszönhetően. Származási helye Franciaország. Az itt előállított NINA RICCI eau de toilette támogatja az energia és az érzékiség természetes visszatérését. Az üveg űrtartalma 80 ml. Az eau de toilette kiválóan megállja a helyét a hétköznapok során és hivatalos eseményeken egyaránt. Biztosan sok felejthetetlen pillanatot szerezhetsz vele.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Keleti
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 80 ml
Kód:  KPFC2711
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3137370321538

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15