Oldal frissítése

NIKE Nike A Sparkling Day Woman EdT 30ml

3 790 Ft

NIKE Nike A Sparkling Day Woman EdT 30ml

Ha szereted a kellemes női illatokat, akkor a legjobb ajánlatunk Neked a népszerű Nike eau de toilette. Az elbűvölő Nike női eau de toilette használatával mindenki csodálatát kivívhatod körülötted. A virágos jegyek elkísérnek Téged egy burjánzó virágokkal teli utazásra. A szerelem, a vágy és a szenvedély az erős érzelmek közé tartozik, amelyek ennek az egyedülálló parfümnek az üvegéből áradnak. Édes gyümölcsös illatával forró, napsütéses napokra repít és felejthetetlen pillanatokat élhetsz át. A sportolni vágyóknak kiválóan megfelel, de munkában is ideális. Tárd fel személyiségedet a világ előtt a megkapó Nike eau de toilette-tel, amely többet elárul a személyiségedről, mint amit valaha is el tudtál képzelni.

A népszerű NIKE Nike A Sparkling Day Woman EdT 30ml lényeges paraméterei

  • A megnyerő Nike eau de Toilette zamatos női tónusokat egyesít
  • Az uralkodó illatfajta a domináns gyümölcsös tónusok kombinációja
  • A fő összetevő mellett kiemelkedik a másodlagos, virágos tónusok keveréke
  • Eredetét tekintve is kiemelkedő a népszerű Nike eau de toilette illat, amelynek származási helye Spanyolország
  • Térfogata: 30 ml
  • Vedd körül magad ezzel a magával ragadó illattal, amikor csak kedved tartja

A felkapott Nike eau de toilette különleges illattal büszkélkedhet

Lásd meg a csodát a hétköznapokban a népszerű Nike eau de toliette illatával. A hangsúlyos gyümölcsös elsődleges illatfajta és a kiemelkedő virágos másodlagos illatfajta azonnal lenyűgöznek gondosan válogatott összetevőikkel. Származási helye Spanyolország. Az itt készített Nike eau de toilette elrepít Téged az álmok világába gyönyörű és érzéki tónusaival. Az üveg űrtartalma 30 ml. Az eau de toilette elkísér Téged egy fárasztó munkanapon és különleges eseményen egyaránt. Kápráztasd el vele a környezetedet egy munkaebéd alkalmával vagy egy esti partin.

Összetétel

ALCOHOL DENAT..; AQUA (DEMINERALIZED WATER), PERFUME (FRAGRANCE), LIONENE, LINALOOL, RTHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COUMARIN, BHT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CITRONELLOL, CITRAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, CI 42090 (FD&C BLUE No.1), CI17200 (D&C RED No.33), ALCOHOL DE ORIGEN VEGETAL (80% VOL), ALCOHOL OF VEGETAL ORIGIN (80% VOL. ).

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Gyümölcsös
Származási hely Spanyolország

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KPFN1007
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8414135869760
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15