Oldal frissítése

NEUTROGENA Skin Detox Triple Micellar Water 400 ml

5 1 értékelés
Leárazás -9 %
2 990 Ft 3 290 Ft

NEUTROGENA Skin Detox Triple Micellar Water 400 ml

Minden nap a lehető legjobb módon vigyázz a bőrödre. Ezt segíti a Neutrogena micellás víz , amely óvatosan és mélyen megtisztítja a bőrt. Egyedülálló technológiájának köszönhetően hármas hatása van egy alkalmazásban - eltávolítja a vízálló sminket, harcol a méreganyagok és a szennyeződések ellen. Ez a lágy 3 az 1-ben micellás víz tisztává, de hidratált és ragyogóvá teszi a bőrt. Biztosan elégedett leszel az eredményekkel, és minden használat után nagyszerűen érzed majd magad. A micellás víz 400 ml-es csomagolásban van, és nem tartalmaz alkoholt.

A Neutrogena Skin Detox 3az1ben micelláris víz legfontosabb jellemzői, 400 ml

  • A finom micellás víz tökéletesen harcol minden típusú szennyeződéssel
  • A micellás víznek hármas hatása van - eltávolítja a vízálló sminket, eltávolítja a zsírt és a szennyeződéseket, harcol a méreganyagok ellen
  • A micellás víz megőrzi a bőr természetes nedvességtartalmát
  • A micellás víz ragyogóvá teszi a bőrt
  • A három az egyben micellás víz alkohol- és illatmentes
  • Normál és kombinált bőrre is alkalmas
  • A micellás víz térfogata 400 ml

Alkalmazás:
Minden reggel és este vattapálcikával vidd fel a micellás vizet az arcra, a szemre, az ajkakra és a nyakára, és óvatosan töröld le. Nem kell öblíteni.
Összetétel:
aqua, PEG-6 Caprylic, Capric Glycerides, Polysorbate 20, Butylane Glycol, Portulaca Oleracea extract, PEG-8, Poloxamer 407, Disodium EDTA, Citric Acid, BHT, Sodium Benzoate


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  PLK580
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3574661489582
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10