Oldal frissítése

NEUTROGENA Hydro Boost Triple Micellar Water 400 ml

4,8 15 értékelés
2 890 Ft

NEUTROGENA Hydro Boost Triple Micellar Water 400 ml

Vigyázz bőrödre a lehető legjobb módon minden nap. Ebben segít a Neutrogena micellás víz, amely tökéletesen tisztítja a bőrt és érzékeny bőrre is alkalmas. A hialuronsavval és három típusú micellás molekulával rendelkező egyedülálló kompozíciónak köszönhetően három hatást fejt ki a bőrre - eltávolítja a vízálló sminket, tisztítja a bőrt a szennyeződésektől és a zsíroktól, valamint intenzíven hidratálja. Ez a lágy 3 az 1-ben micellás víz tisztává, hidratálttá és ragyogóvá varázsolja bőröd. Biztosan elégedett leszel az eredménnyel, és minden használat után nagyszerűen fogod érezni magad. A micellás víz 400 ml-es kiszerelésben kapható, és nem tartalmaz alkoholt.

A Neutrogena Hydro Boost 3 az 1-ben micellás víz 400 ml legfontosabb jellemzői

  • A micelláris víz hialuronsavat tartalmaz
  • Három micellás molekula hármas hatással - eltávolítja a vízálló sminket, tisztítja a bőrt a zsíroktól és szennyeződésektől, intenzíven hidratálja a bőrt
  • A micellás víz hidratálja a bőrt
  • A készítményt bőrgyógyászok és szemészek által tesztelt
  • A 3 az 1-ben micellás víz érzékeny bőrre is alkalmas
  • A termék térfogata 400 ml

Alkalmazása:
Minden reggel és este vattakorong segítségével vidd fel a micellás vizet az arcra, a szemre, az ajkakra és a dekoltázsra, és óvatosan töröld le. Nem kell leöblíteni.
Összetétel:
Aqua, PEG-8 Caprylic, Capric Glycerides, Polysorbate 20, Butylane Glycol, PEG-8, Poloxamer 407, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Citric Acid, BHT, Sodium Benzoate, parfum


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  PLK576
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3574661450940
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10