Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NEUTROGENA Hydro Boost Exfoliator Smoothing Gel 150 ml

4,8 6 értékelés
2 490 Ft

NEUTROGENA Hydro Boost Exfoliator Smoothing Gel 150 ml

Kiváló minőségű peelinget keresel, amellyel megtisztíthatod a bőrt a szennyeződésektől, miközben tökéletes hidratálást biztosíthatsz számára? Válaszd a NEUTROGENA Hydro Boost Exfoliator Smoothing Gel peelingjét. Finom mikrorészecskéket tartalmaz, amelyek simává és tisztává varázsolják a bőrt, és eltávolítják az elhalt hámsejteket. A hialuronsav komplexnek köszönhetően a bőr hosszú ideig hidratált lesz, hiszen a vizet megköti a bőrben és a bőr belsejébe zárja. A vizet fokozatosan szabadítja fel a nap folyamán. Rendszeres használata esetén a bőr rugalmas és bársonyos puha lesz. A peeling dermatológiailag tesztelt.

A NEUTROGENA Hydro Boost Exfoliator Smoothing Gel arcpeeling legfőbb jellemzői

  • NEUTROGENA arcpeeling az intenzív hidratálásért
  • finom mikrorészecskék, amelyek  eltávolítják a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket a bőrből
  • hialuronsav tartalmú komplexet tartalmaz
  • a bőr egész nap hidratált lesz, a vizet fokozatosan szabadítja fel
  • a Hydro Boost Exfoliator Smoothing Gel biztosítja a rugalmas és sima bőrt
  • dermatológiailag tesztelt

Összetétel:
Aqua, Sodium C14-16 olefin sulfonate, Cocamidopropyl hydroxysultaine, Glycerin, Sodium hydrolyzed potato starch dodecenylsuccinate, Acrylates crosspolymer-4, Cellulose, Carica papaya fruit extract, Hydrolyzed hyaluronic acid, Sodium chloride, Polysorbate 20, Disodium EDTA, Citric acid, Glycolic acid, Lactic acid, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Parfum

Alkalmazása:
Használd a peelinget egész nap. Alkalmazd a nedves bőrre, finoman masszírozd be, majd öblítsd le vízzel. Kerüld a szemmel való érintkezést.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra

Hámlasztás típusa

Hámlasztás típusa Enzimes

Hámlasztás intenzitása

Peeling intenzitása Mély

Használat

Használat Nőknek
Kód:  PLK554
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3574661293509
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20