Oldal frissítése

NEUTROGENA Hydro Boost Cleanser Water Gel 200 ml

5,0 31 értékelés
2 490 Ft

NEUTROGENA Hydro Boost Cleanser Water Gel 200 ml

Kiváló minőségű tisztító gélt keresel, amely eltávolítja a bőr szennyeződését, miközben tökéletes hidratálást biztosít?  Akkor válaszd a NEUTROGENA Hydro Boost Cleanser Water Gel arctisztítót. A termék gondosan eltávolítja a bőr minden szennyeződését és óvatosan eltávolítja a sminket. Ugyanakkor a bőr hosszú ideig hidratált marad, köszönhetően a hialuronsavval alkotott komplex tartalmának, amely megköti a vizet és rögzíti azt a bőr belsejében. A vizet a nap folyamán fokozatosan szabadítják fel, szükség szerint. Emellett a bőrgél megakadályozza a bőr kiszáradását, rendszeres használatával rugalmas, friss és puha bőr lesz..

A NEUTROGENA Hydro Boost Cleanser Water Gel gél főbb jellemzői

  • NEUTROGENA tisztító gél intenzív hidratáláshoz
  • Eltávolítja a szennyeződéseket, az elhalt bőrsejteket és a sminket a bőrről
  • Hialuronsavval alkotott komplexet tartalmaz
  • A bőr egész nap hidratálódik, a vizet fokozatosan szabadítja fel
  • A Hydro Boost Cleanser Water Gel rugalmas és sima bőrt biztosít

Összetétel:
Aqua, glicerin, kookamidopropil-hidroxi-szulfát, nátrium-kókusz-izetionát, nátrium-metil-kooil-taurát, nátrium-hidrolizált burgonya-nátrium-dodecil-szukcinát, hidrolizált hialuronsav, etil-hexil-glicerin, linoleamidopropil-PG-dimonium-klorid-foszfát, poliquaternium 10, poliszorbát 20, nátrium-izetionát, nátrium-Lauril-szulfát, C14-16, Olefin-szulfonát, Kálium-akrilát-kopolimer, Nátrium-klorid, Propilén-glikol, Dinátrium-EDTA, Citromsav, Nátrium-hidroxid, Hidroxi-acetofenon, Tocoferil-acetát, Fenoxi-etanol, Parfum

Alkalmazás:
Vidd fel a tisztító gélt nedves bőrre és óvatosan masszírozd be. Hagyd röviden hatni és öblítsd le vízzel.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Kód:  PLK552
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3574661288345
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10