Oldal frissítése

NEUTROGENA CICA-Repair Foot Mask 2+1

Kiegészítők a termékhez

NEUTROGENA CICA-Repair Foot Mask 2+1

A szép és egészséges lábak valamint a szépen ápolt kezek mindannyiunk vágya. A NEUTROGENA CICA Repair Foot Mask regeneráló maszk segíti a stresszes lábak bőrének mély regenerálódását, miközben hidratálja és puhává varázsolja őket.

A NEUTROGENA CICA-Repair Foot Mask 2+1 maszk legfőbb jellemzői

  • A minőségi összetevők intenzív regenerálást biztosítanak
  • A CICA-Repair Foot Mask maszk érzékeny bőrre alkalmas
  • A lábak jelentősen lágyabbak és hidratáltak lesznek
  • Gyors és hatékony alkalmazás az azonnali eredmények eléréséhez
  • A NEUTROGENA kozmetikumokat bőrgyógyászokkal együttműködve fejlesztették ki

Intenzív hidratálás mindenki számára

A bőrgyógyászok segítségével kifejlesztett NEUTROGENA maszk kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, ennek köszönhetően a CICA-Repair Foot Mask lábmaszk rendkívül érzékeny bőrre is alkalmas.

Alkalmazása:
Alaposan mosd meg a lábad, és törülközővel óvatosan szárítsd meg. Helyezd fel a maszkot (mindegyik lábra egyet) és húzd meg a zsinórt. Hagyd 10 percig hatni. Ezután távolítsd el és a maszk fennmaradó részét masszírozd be a láb bőrébe, hogy minden összetevő teljes mértékben felszívódjon. Nem szükséges leöblíteni.

Összetétel:
Aqua; Glycerin; Distearyldimonium Chloride; Petrolatum; Isopropyl Palmitate; Cetyl Alcohol; Dimethicone; Avena Sativa Kernel Flour; Avena Sativa Kernel Oion; Avena Sativa Kernel Extract; Butyrospermum Parkii Butter; Steareth-20; Myristyl Alcohol; Stearyl Alcohol; Sodium CHloride; BHT; Tocopherol; Benzyl Alcohol; Potassium Sorbate

Kód:  NOH113s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10